Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τοποθετήθηκε η τρόπιδα του Silver Ray

0Σιλβερ

Η Silversea Cruises και η MEYER WERFT γιόρτασαν την τοποθέτηση της καρίνας του Silver Ray στις 23 Μαρτίου, φιλοξενώντας επιλεγμένους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους για μια συμβολική τελετή στο ναυπηγείο στο Papenburg της Γερμανίας. Μια πανάρχαια ναυπηγική παράδοση, η τοποθέτηση της καρίνας σηματοδοτεί την έναρξη της συναρμολόγησης ενός πλοίου. Το δεύτερο πλοίο της πρωτοποριακής κατηγορίας Nova της Silversea, το Silver Ray 728 επιβατών αναμένεται να τεθεί σε υπηρεσία το καλοκαίρι του 2024, μαζί με το αδελφό του πλοίο, Silver Nova, ως ένα από τα πιο βιώσιμα πλοία στην κατηγορία του.
Η Barbara Muckermann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea, και ο Jan Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος της MEYER WERFT, ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων καθώς ένα αναμνηστικό νόμισμα, που έφερε τη σιλουέτα του Silver Ray, τοποθετήθηκε κάτω από μια προσυναρμολογημένη μονάδα - βάρους 230 τόνων και διαστάσεων περίπου 47m επί 8m (155ft επί 27ft) - ως σύμβολο καλής τύχης. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι σήκωσαν ένα ποτήρι για να γιορτάσουν το σημαντικό ορόσημο.
«Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε επιλεγμένα μέλη της πολύτιμης εμπορικής μας κοινότητας στο ναυπηγείο MEYER WERFT στο Papenburg για να παρακολουθήσουμε αυτό το ορόσημο στην κατασκευή του Silver Ray - μία από τις πρώτες φορές που ταξιδιωτικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν την τοποθέτηση καρίνας ενός υπερπολυτελούς πλοίου», δήλωσε η Barbara Muckermann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Silversea Cruises. «Η προσμονή χτίζεται για την εισαγωγή της πρωτοποριακής μας κατηγορίας Nova πλοία, με την Silver Nova να πρόκειται να ενταχθεί στον στόλο αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από το ότι είναι δύο από τα πιο βιώσιμα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια που καθελκύστηκαν ποτέ, τα πλοία κατηγορίας Nova θα εισαγάγουν ασύμμετρο σχεδιασμό και οριζόντια διάταξη για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας κρουαζιέρας μας, καθώς και ολοκαίνουργιους δημόσιους χώρους που είναι από τους πιο ευρύχωρους στη θάλασσα. Το Silver Nova και το Silver Ray αντιπροσωπεύουν σημαντικά ορόσημα στο ταξίδι του Ομίλου Royal Caribbean για την επίτευξη ενός καθαρού μηδενικού νεότευκτου πλοίου και ευχαριστώ ολόκληρη την ομάδα της MEYER WERFT, καθώς και όσους συμμετείχαν στο Royal Caribbean Group και το Silversea, για τους ανεκτίμητη συνεργασία».
«Η κατηγορία Nova θα θέσει νέα πρότυπα στο δρόμο προς την πορεία προς τις καθαρές μηδενικές εκπομπές ρύπων. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να κάνουμε ένα ακόμη συμβολικό βήμα στην κατασκευή του Silver Ray σήμερα με την τοποθέτηση της καρίνας. Είμαι βέβαιος ότι το υπερπολυτελές πλοίο θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών της και θα τους εμπνεύσει με τον καινοτόμο σχεδιασμό της», δήλωσε ο Jan Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος της MEYER WERFT.
Πριν από την επίσημη τελετή τοποθέτησης της καρίνας του Silver Ray, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο Silver Nova, το οποίο πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του στο ναυπηγείο MEYER WERFT και πρόκειται να ενταχθεί στον στόλο της Silversea αυτό το καλοκαίρι. Μια πρωτιά για την Silversea, και τα δύο πλοία κατηγορίας Nova θα ενσωματώνουν έναν καινοτόμο ασύμμετρο σχεδιασμό και μια οριζόντια διάταξη, με δημόσιους χώρους και σουίτες που εκτείνονται σε όλο το μήκος κάθε πλοίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter