Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τα μενού, τα ποτά και η εφοδιαστική

0εστιατόριο

Ενώ ο τομέας της κρουαζιέρας βρίσκεται στα «πρόθυρα νέας νευρικής κρίσης» λόγω της μετάλλαξης «Ο» ήρθε και η εφοδιαστική με τα «προβλήματά της» να... «βάλει το κερασάκι στην τούρτα». Η εκτίναξη του κόστους των εμπορευματικών μεταφορών, οι καθυστερήσεις φορτίων στα λιμάνια έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο ξενοδοχειακό κομμάτι των κρουαζιερόπλοιων.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μπέικον έχει εξαφανιστεί ορισμένες ημέρες από ορισμένα πλοία και ορισμένες μάρκες ουίσκι είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν για τους απαιτητικούς πελάτες. Τα μενού εναλλάσσονται ψηφιακά με τους επιβάτες να ενημερώνονται επίσης ψηφιακά για τις αλλαγές στα πιάτα...
Αν δεν υπήρχε η πανδημία η όλη κατάσταση θα ήταν «αστεία» αλλά στην προκείμενη κατάσταση ο προβληματισμός έχει ήδη καταγραφεί από την Marine Hotel Association’s (MHA) στελέχη της οποίας είχαν προειδοποιήσει από τον Οκτώβριο του 2021 για προβλήματα σε τροφο-εφοδιασμούς λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική. Προμηθευτές και εταιρίες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία καθώς παρά το νέο κύμα της πανδημίας ο τομέας της κρουαζιέρας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα περίοδο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter