Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρούσμα σε κρουαζιερόπλοιο στην Σιγκαπούρη

0krouazieroploio krousma

Σε καραντίνα στις καμπίνες τους παραμένουν 3000 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο στην Σιγκαπούρη. Το κρουαζιερόπλοιο της Genting Cruise Lines που πραγματοποιούσε «κρουαζιέρα φούσκα» επέστρεψε στη Σιγκαπούρη καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ένας επιβάτης μολύνθηκε με COVID-19 και οι σχεδόν 3.000 επιβάτες και μέλη του πληρώματος περιορίστηκαν στις καμπίνες τους.
Ένας επιβάτης βρέθηκε θετικός σε τεστ PCR που διενεργήθηκε στο πλοίο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περαιτέρω διαγνωστικά τεστ μετά τον ελλιμενισμό του πλοίου χθες, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο Τουρισμού της Σιγκαπούρης.
«Ο επιβάτης ταυτοποιήθηκε ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος στην ξηρά και απομονώθηκε άμεσα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα εν πλω», ανέφερε το συμβούλιο σε ανακοίνωση.
Το World Dream της Dream Cruises είχε 1.646 επιβάτες και 1.249 μέλη του πληρώματος, με όλους τους επιβαίνοντες να παραμένουν στις καμπίνες τους και να τους παραδίδονται γεύματα ανέπαφα, όπως ανακοίνωσε η Dream Cruises, που ανήκει στην Genting Cruise Lines.
Σύμφωνα με την Dream Cruises, εντός του πλοίου επιτρέπεται να μετακινούνται μόνο τα απολύτως απαραίτητα μέλη του πληρώματος με προστατευτικό εξοπλισμό.
Η επόμενη κρουαζιέρα δύο διανυκτερεύσεων της World Dream που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα ακυρώθηκε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter