Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Celestyal Cruises μας ταξιδεύει μουσικά στο ‘’Μυθικό Αρχιπέλαγος’’

0ONIRAMA

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει δύο μοναδικές εν πλω συναυλίες σε συνεργασία με τον Λάμψη 92,3 στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, στο πλαίσιο της νέας κρουαζιέρας ‘’Μυθικό Αρχιπέλαγος’’ που θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα από το λιμάνι του Λαυρίου και κάθε Τρίτη από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα των εν πλω συναυλιών αφορά στη live εμφάνιση του μοναδικού Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 20 Ιουλίου. Στις 30 Ιουλίου και 31 Ιουλίου αντίστοιχα, το αγαπημένο συγκρότημα των Onirama θα κάνει δύο live εμφανίσεις εν πλω.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της κρουαζιέρας «Μυθικό Αρχιπέλαγος», με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου στις 12 Ιουλίου και από τη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα «άστρα», με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 3 εκ. αντίτυπα. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος μέσω της ερμηνείας του, αλλά και μέσω των συνθέσεών του. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (από Β. Αμερική μέχρι Ευρώπη και από Αυστραλία έως Νότια Αφρική).

Στη συνέχεια, οι επιβάτες της κρουαζιέρας «Μυθικό Αρχιπέλαγος», που αναχωρεί στις 19 και 26 Ιουλίου από το λιμάνι του Λαυρίου και 20 και 27 από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα «ταξιδέψουν» ονειρικά με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ONIRAMA και θα τους ξεσηκώσει με τις γνωστές επιτυχίες του, το πάθος και την ενέργειά του. Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα με "frontman” τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα μας χαρίσουν για ακόμα μια φορά δύο αξέχαστες εμφανίσεις! Αυτό το καλοκαίρι, μέσα από τη δυναμική #FlowerToThePeopleTour υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με το δυναμισμό τους, μετατρέποντας σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση!

Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Καλοκαίρι» μαζί με τους Locomondo, όπου ενώνουν δυναμικά vibes, χρώματα και ρυθμό, δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για ακόμα μια φορά.

Η νέα κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» σας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό ταξίδι χρωμάτων, γεύσεων και ήχων, ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα και στην Λεμεσό της Κύπρου. Επτά απολαυστικές μέρες με αναχώρηση από το λιμάνι του Λαυρίου και της Θεσσαλονίκης, επίσκεψη στον γραφικό Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ποτά και βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου, κοκτέιλ στη Σαντορίνη, ταξίδι στην ιστορία στη Ρόδο, εξερεύνηση στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης στη Λεμεσό της Κύπρου, συνδυάζοντας αρμονικά χαλάρωση και διασκέδαση.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρει η Celestyal Cruises, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία ελληνικής διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (χρεώνονται μόνο λιμενικά τέλη και φόρους).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter