Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ΕΛΙΝΟΙΛ χρυσός χορηγός του 7ου Mediterranean Yacht Show

0ΕΛΙΝΟΙΛ MEDYS 2022 1 Small

Για ακόμα μία χρονιά, η ΕΛΙΝΟΙΛ υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το 7ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικών σκαφών αναψυχής διαχρονικά συνδεδεμένη με τον θαλάσσιο τουρισμό πολυτελείας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022 στο Ναύπλιο, αναδεικνύοντας ευρέως έναν από τους πιο υγιείς και δυνατούς οικονομικά κλάδους του ελληνικού τουρισμού.
Ως κορυφαίος θεσμός στο χώρο του charter yachting, το φετινό Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και προσέλκυσε τη συμμετοχή περισσότερων από 600 εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο και 90 σκαφών αναψυχής. Η έκθεση εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλη Σκουλικίδη, ενώ παρευθέθησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής Ναυτιλιακών Επενδύσεων και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μαλτέζος.
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΙΝΟΙΛ, κ. Γιώργος Βερούλης, δήλωσε: «Ο θαλάσσιος τουρισμός, τον οποίο με επιτυχία προάγει το Mediterranean Yacht Show, είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς στην ΕΛΙΝΟΙΛ. Μέλημά μας είναι να μπορούν όλοι να ταξιδεύουν στην ελληνική θάλασσα, δένοντας το σκάφος τους στα νησιά της και στα όμορφα σημεία της ελληνικής ακτογραμμής, χωρίς την έγνοια του ανεφοδιασμού καυσίμων.»
Με περισσότερα από 140 πρατήρια ελίν στο παράκτιο και νησιωτικό δίκτυό της και πρωτοποριακούς σταθμούς ανεφοδιασμού στις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας, η ΕΛΙΝΟΙΛ φροντίζει καθημερινά για τον αδιάλειπτο ανεφοδιασμό των σκαφών αναψυχής με ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε ταξίδι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter