Κυρ11012026

Last updateΚυρ, 01 Νοε 2026 12pm

Σορός έλληνα οδηγού φέρεται να βρέθηκε στο Norman Atlantic

normanatlantic1

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξουν οι ιταλικές Αρχές, την πόρτα στην πρύμνη του Norman Atlantic, για να μπορέσουν να μεταφερθούν εκτός γκαράζ όλα τα αυτοκίνητα και να συνεχισθεί η προσπάθεια εντοπισμού τυχόν άλλων θυμάτων.


Σύμφωνα με τα όσα διοχετεύουν έως τώρα από την εισαγγελία του Μπάρι, εκ των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων που βρέθηκαν στο πλοίο, το ένα φέρεται να ανήκει σε Έλληνα, οδηγό φορτηγού, ηλικίας εξήντα ετών.
Το δεύτερο, πιθανώς, ανήκει σε μετανάστη, που ταξίδευε σε γκαράζ και τα στοιχεία του οποίου δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα επιβατών.
Δεν έχουν, όμως, ακόμη γνωστοποιηθεί τα επίσημα αποτελέσματα των νεκροψιών.
Το πλοίο, στο μεταξύ, έχει μεταφερθεί από το Μπρίντιζι στο λιμάνι του Μπάρι.
Η Εισαγγελία της πόλης, με νέες πραγματογνωμοσύνες, ευελπιστεί ότι θα συλλέξει περαιτέρω στοιχεία για να μπορέσει να διαπιστωθεί πώς ξέσπασε και επεκτάθηκε η πυρκαγιά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου.
Πηγή: tovima.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52