Τρι06152021

Last updateΔευ, 14 Ιουν 2021 5pm

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο

0israel1

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη και του Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο, κ. Shmuel Revel.
Καλωσορίζοντας τον κ. Revel, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο διεθνές επίπεδο μέσω της κοινής τους συμμετοχής σε διεθνή fora και ιδιαίτερα στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό.
Ακολούθως, κ. Δημητριάδης ενημέρωσε τον Ισραηλινό Πρέσβη για τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας που αφορούν στην πρόταση για την υιοθέτηση ‘πράσινων’ φορολογικών κινήτρων, , καθώς και τη διαδικασία διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Υφυπουργείο για τη διαμόρφωση στρατηγικού οράματος για την Κυπριακή Ναυτιλία.
Τα δυο μέρη συζήτησαν τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας Κύπρου – Ισραήλ στον τομέα της ναυτιλίας με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση των κοινών θεμάτων των δυο χωρών, την περαιτέρω ενίσχυση της θαλάσσιας ασφάλειας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη περιοχή, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης θαλάσσιων μεταφορών ανάμεσα στα δυο κράτη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter