Παρ05202022

Last updateΠαρ, 20 Μαϊ 2022 7pm

Tourism awards 2022: Τρείς σπουδαίες διακρίσεις για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

0βραβείοΤρείς σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2022, στο Θέατρον, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Τρίτο ro-ro από τον Όμιλο Grimaldi στην γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα

Eurocargo CagliariΈνα ακόμη πλοίο ro-ro βάζει στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα ο Όμιλος Grimaldi. Από τις 4 Μαΐου το Eurocargo Cagliari θα είναι μαζί με το Eurocargo Alexandria και το Eurocargo Genova στην εν λόγω γραμμή, ενισχύοντας περαιτέρω τις θαλάσσιες συνδέσεις του Ομίλου μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines

0AEGEANSPEEDLINESΑναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines. Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στο στόλο της Finnlines το πρώτο υβριδικό RoRo

0φινΠλοίαΗ φινλανδική ναυτιλιακή εταιρεία Finnlines παρέλαβε χθες το Finneco I, το πρώτο από τα τρία υβριδικά πλοία κλάσης Roll-on/Roll-off (RoRo) Eco που παραγγέλθηκαν στην Κίνα.

Αργυρή διάκριση για την Attica Group στα Green Awards 2022

Green Awards 2022atticaΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στα Green Awards 2022 για τη νέα Seasmiles Biocard του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών Seasmiles.

Οικονομικά αποτελέσματα δημοσιοποίησε η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΑύξηση κύκλου εργασιών και EBITDA, αλλά και υψηλές ζημιές εμφάνισε η ANEK Lines το 2021. Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 21% φτάνοντας τα 150 εκατ. ευρώ το 2021, έναντι 124,5 εκατ. ευρώ το 2020.

Πλούσιος ο 13ος Απολογισμός Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Attica Group

atticagroupapologismosΠιστοί στις αρχές της για διαφάνεια και λογοδοσία, η Attica Group προχώρησε στην έκδοση του 13ου Απολογισμού Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2021 η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΣτο πλαίσιο των υποχρεώσεών της και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Διοίκηση της Εταιρείας «ΑΝΕΚ» γνωστοποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2022, το οποίο έχει ως εξής:

Attica Group: Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων το 2021

attica groupΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group (η «Εταιρία»), θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσεως 2021.

Τρόπιδα για το Finnsirius της Finnlines

0finnsirius block1Πραγματοποιήθηκε η τελετή τοποθέτησης της τρόπιδας το Finnsirius, το πρώτο επιβατηγό πλοίο Superstar roll-on/roll-off (RoPax) που παρήγγειλε η φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία Finnlines στο ναυπηγείο China Merchants Jinling στο Weihai της Κίνας την 1η Απριλίου 2022.

Η Attica Group σε συνεργασία με την Inmarsat και τη Thetius ανακοινώνουν το νικητή του «Inmarsat Ferry Open Innovation Challenge: εκπαίδευση και ψυχαγωγία πληρωμάτων»

0attica groupΗ Attica Group σε συνεργασία με την Inmarsat - παγκόσμιο ηγέτη στις δορυφορικές επικοινωνίες- και την Thetius - εταιρεία σύμβουλο ψηφιακών υπηρεσιών - κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Smart Maritime Network που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Μαρτίου,

Μία Contessa στο Ιόνιο για την Levante Ferries

contessa di levanteΗ Levante Ferries, πιστή στην αναπτυξιακή της στρατηγική και κόντρα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, με υπερηφάνεια ανακοινώνει και καλωσορίζει το νέο της απόκτημα και 6ο πλοίο του στόλου της, την αρχόντισσα του Ιονίου!

«STOP» δρομολογίων για την P&O Ferries

0tileΚανένα δρομολόγιο πλοίων της P&O Ferries δεν εκτελείται καθώς δόθηκε τέτοια εντολή ενόψει ανακοινώσεων...

Ανακοίνωση για την φερόμενη απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group

pireosΑνακοίνωση για την φερόμενη απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group εξέδωσε η Πειραιώς Financial Holdings.

Δεν σχολιάζει το Attica Group

0attica groupΚατόπιν ερωτήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Αρ. Πρωτ. 400/08.02.2022) σε σχέση με δημοσίευμα του έντυπου Τύπου με τίτλο «Η Attica απορροφά την ΑΝΕΚ», η ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής «η Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την πάγια τακτική της δεν προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων αναφορών και δημοσιευμάτων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Απέκτησε η Golden Star Ferries το Ε/Γ-Ο/Γ “Silver Queen”

0SILVER QUEENΣτην αγορά ενός συμβατικού επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου προχώρησε η Golden Star Ferries.

Νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket) από τη Dodekanisos Seaways

0tiketΜε το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της!

Attica Group: 5η Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου

0attica groupΗ «ATTICA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία»), ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τους όρους του από 26.07.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρίας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 5η Περίοδο Εκτοκισμού, είναι η Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Στα «σκαριά» νέα ακτοπλοϊκό σχήμα

0ANEK LINESΣτα «σκαριά» βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου ακτοπλοϊκού σχήματος με την απορρόφηση της ΑΝΕΚ από το Attica Group. Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank βρίσκονται σε «κοινή ρότα» για την υπογραφή MoU με τα δ.σ. των δύο ακτοπλοϊκών εταιριών να προχωρούν στις σχετικές αποφάσεις και στην επικύρωσή τους από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τους.

1972-2022 : 50 χρόνια ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

0FESTOSΟι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συμπληρώνουν φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή τους. Η επιτυχημένη πορεία μίας από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας.

Attica Group:Διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ανακοινώνει στους κ.κ. Μετόχους, σύμφωνα με την παρ. 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, που έλαβε χώρα την 23η Δεκεμβρίου 2021, εγκρίθηκε η διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 162 παρ. 3 του ν. 4548/2018, συνολικού καθαρού ποσού ύψους Ευρώ 10.790.292,15, ήτοι Ευρώ 0,05 ανά μετοχή.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter