Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

Η BLUE STAR FERRIES συγχαίρει του Π. Μάντη και Π. Καγιαλή

0PHOTO11aΗ Blue Star Ferries, χορηγός των κορυφαίων αθλητών της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, συγχαίρει το ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοΐας για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Η Attica Group επιβραβεύει αριστούχους μαθητές – φοιτητές ακριτικών νησιών μας

0attica groupΗ Attica Group με γνώμονα τη στήριξη και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με την ΑΜΚΕ ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας, προσφέροντας υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές – φοιτητές των ακριτικών νησιών μας.

ΑΝΕΚ: Στα €6,9 εκατ. τα EBITDA το 2020

0ANEK LINESΗ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της χρήσης από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020 βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ):

ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Οικονομικό Ημερολόγιο 2021

0ANEK LINESΣτο πλαίσιο των υποχρεώσεών της και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Διοίκηση της Εταιρείας «ΑΝΕΚ» γνωστοποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2021, το οποίο έχει ως εξής:

Σε κοινή πλατφόρμα κρατήσεων

0attica groupΗ Attica Group δημιουργεί νέα δεδομένα στην ταξιδιωτική αγορά μετά τον επανασχεδιασμό της ψηφιακής παρουσίας από τη Linakis.digital. Τα websites των Blue Star Ferries, και Hellenic Seaways ανανεώθηκαν και συνδέθηκαν με ενιαία πλατφόρμα κρατήσεων που παρέχει στο χρήστη καινοτόμες δυνατότητες.

Διεθνής διαγωνισμός Animation απο την Blue Star Ferries

0post animasyros 2021 1080x1080Η BLUE STAR FERRIES, μέλος της Attica Group, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποιεί Διεθνή Διαγωνισμό Animation για τη δημιουργία νέου τηλεοπτικού σποτ για τη μασκότ της εταιρείας, BLUESTARINO, σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων.

Attica Group: Μείωση κύκλου εργασιών κατά 28% το 2020, λόγω πανδημίας

attica groupΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group (η «Εταιρία»), θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσεως 2020, τα οποία παρουσιάζουν ενοποιημένες Πωλήσεις Ευρώ 290,40 εκατ. έναντι 405,40 εκατ. στη χρήση 2019 (ποσοστό μείωσης 28%). Ο αριθμός των δρομολογίων των πλοίων μειώθηκε, λόγω της πανδημίας, κατά 27% σε σχέση με το 2019.

«Attica Group»:Υπογραφή δανειακής σύμβασης για τη χρηματοδότηση της ναυπήγησης τριών πλοίων τύπου aero catamaran

0aero catamaranΗ ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, ανακοινώνει:

Εγκαταστάθηκε scrubber στο BLUE STAR DELOS

0ATTICAΗ Attica A.E. Συμμετοχών ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν κατά την έκδοση του Κοινού Ομολογιακού Δανείου,

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

0epitrop antagΣτις 19 Απριλίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να αξιολογήσει, κατόπιν σχετικής Εισήγησης, τις συνθήκες ανταγωνισμού και την αποτελεσματικότητα των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ATTICA με την υπ’ αριθμ. 658/2018 Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού («Απόφαση Δεσμεύσεων»), προκειμένου, δυνάμει του όρου Β5 αυτής, να αποφανθεί υπέρ της άρσης ή παράτασης, εν όλω ή εν μέρει, των δεσμεύσεων υπό Β1-Β3 κατά μέγιστο για τρία (3) έτη, αναφέρει ανακοίνωση.

Νέα, πρόσθετη, στήριξη της ακτοπλοΐας με 12 εκ ευρώ ανακοίνωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

0plakiwtakis3Νέα στήριξη, ύψους 12 εκατ. ευρώ, διασφάλισε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τις επιχειρήσεις της ακτοπλοΐας, αναγνωρίζοντας εμπράκτως τον κρίσιμο ρόλο της στη διασφάλιση της επικοινωνίας και της επάρκειας εφοδιασμού και μετακίνησης επιβατών και αγαθών μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Attica Group: Αλλάζει τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στον Αργοσαρωνικό

catamaranatticaΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με το ναυπηγείο Brødrene Aa της Νορβηγίας για την κατασκευή τριών (3) υπερσύγχρονων πλοίων τύπου Aero Catamaran.

Attica Συμμετοχών: Στο 11,8441% το ποσοστό της Τράπεζας Πειραιώς - στο 11,8441% της "Πειραιώς Financial Holdings"

0attica groupH (εφεξής η "Εκδότρια") ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, ότι η "Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε." υπέβαλε στην Εκδότρια την από 5.1.2021 γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας ως συνέπεια της διάσπασης με απόσχιση κλάδου και σύσταση νέας εταιρίας.

Με ποσοστό 28,1035% στα δικαιώματα ψήφου η Τράπεζα Πειραιώς στην ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΗ εταιρεία "ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ" (εφεξής η "Εταιρεία"), σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3556/2007 όπως ισχύει και τον Κανονισμό 596/2014 και σε συνέχεια της από 05/01/2021 TR1 ληφθείσας γνωστοποίησης που υπέβαλε στην Εταιρεία το νομικό πρόσωπο "Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε.", ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό τα εξής:

Στο στόλο του Ομίλου Grimaldi εντάσσονται Eco Ro-Ro

0Eco BarcelonaΤο πρώτο από τα τρία Eco Ro-Ro νεότευκτα πλοία που θα ενταχθούν εντός του Ιανουαρίου στο στόλο του παρέλαβε ο Όμιλος Grimaldi. Πρόκειται για τα Eco Barcelona , που εντάχθηκε χθες και τα Grande Texas και Eco Livorno που θα ενταχθούν σύντομα.

ΑΝΕΚ: Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου

0ANEK LINESH “ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.” ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη συνεδρίαση του της 29-12-2020 αποφάσισε σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, μετά το θάνατο του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., Κωνσταντίνου Αχλιόπτα, τη συνέχιση της διαχείρισης και εκπροσώπησης της εταιρείας με 10 μέλη έως τη λήξη του, ήτοι έως την 26-05-2021.

Attica Συμμετοχών: Ο κ. Ευάγγελος Κεφαλάς επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου

0atticaGroupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοίνωσε σήμερα ότι κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 28.12.2020 απόφαση του, όρισε τον κ. Ευάγγελο Κεφαλά του Κωνσταντίνου νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου.

Πιστοποίηση συμμόρφωσης με τον ευρωπαϊκό κανονισμό ανακύκλωσης πλοίων για την Attica Group

Η Attica Group είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, τα πλοία της οποίας πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί ανακύκλωσης πλοίων (Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1257/2013) λαμβάνοντας το σχετικό Certificate on Inventory of Hazardous Materials από τον 0atticaGroup

Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν να στηρίζουν «το Χαμόγελο του Παιδιού»

0deltiotypouΟι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν την ανιδιοτελή τους προσφορά, αναλαμβάνοντας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τον ρόλο του αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές του ανάγκες από/προς την Κρήτη.

Οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΗ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) σε συνέχεια επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 2503/18.11.2020, η οποία κοινοποιήθηκε σε όλους τους εκδότες με κινητές αξίες εισηγμένες προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα βασικά οικονομικά μεγέθη και αποτελέσματα για το εννεάμηνο και το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2020,

«Εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία» στα ναυτιλιακά βραβεία της lloyd’s list 2020 η Attica Group

0ATTICAΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της ως «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ» στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία 2020 της Lloyd’s List τα οποία επιβραβεύουν τα επιτεύγματα της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter