Παρ07192024

Last updateΠαρ, 19 Ιουλ 2024 6pm

Attica Group: Διανομή μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων και κέρδη χρήσης

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ανακοινώνει στους κ.κ. Μετόχους, σύμφωνα με την παρ. 4.1 και 5.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.), όπως ισχύει κατόπιν τροποποιήσεως του με την υπ' αριθμ. 201/15.04.2024 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Χ.Α., ότι με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας, την 12η Ιουλίου 2024, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων και από τα κέρδη χρήσεως 2023 της Εταιρίας, συνολικού ποσού ύψους Ευρώ 17.021.493,51, ήτοι Ευρώ 0,07 ανά μετοχή.

Attica Group: Ολοκλήρωσε την πώληση του 49% της Africa Morroco Link

0attica groupΗ ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει, σε συνέχεια της από 8.4.2024 Ανακοίνωσης, την ολοκλήρωση της πώλησης εταιρικής συμμετοχής στο Μαρόκο. 

Επενδύσεις

0attica groupΕπενδύσεις έως και 1,2 δισ. ευρώ μέχρι το 2030 σχεδιάζει ο όμιλος Attica με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του στόλου της στον δρόμο για την «πράσινη» μετάβαση ενώ σε βάθος πενταετίας σχεδιάζεται επένδυση σε συνολικά δέκα πλοία.

11 συνολικά βραβεία για τον Όμιλο Attica στις διοργανώσεις Health & Safety Awards 2024 και Loyalty Awards 2024

0attica groupΓια τη δέσμευση της στην προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της και τον σταθερό προσανατολισμό στη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών της, επιβραβεύτηκε η Attica Group, στις φετινές διοργανώσεις Health & Safety Awards 2024 και Loyalty Awards 2024 αντίστοιχα.

Attica Group: Στη θυγατρική Blue Star περνά ο κλάδος ακτοπλοΐας

0attica groupΤην έναρξη της διαδικασίας διάσπασης με τη μορφή της απόσχισης του κλάδου της ακτοπλοΐας και την απορρόφηση του από τη θυγατρική εταιρεία Blue Star ανακοίνωσε η Attica Group.

Η Attica Group η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία επενδύει στην πράσινη μετάβαση και την ανανέωση του στόλου της

0Attica E Flexer 1 004 SmallΣυνεπής στη δέσμευσή της για την πράσινη μετάβαση και την αναβάθμιση του στόλου της, η Attica Group προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τη Stena RoRo για τη μακροχρόνια ναύλωση με δικαίωμα αγοράς 2 πλοίων τύπου E-Flexer.

Συνεργασία του Ομίλου Attica με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

0attica groupΣυνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, η Διοικητική ομάδα του Ομίλου Attica, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κυριάκο Μάγειρα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Δικαίο και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Διονύση Θεοδωράτο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επισφράγιση της συνεργασίας της Attica Group με το Πολεμικό Ναυτικό.

Στις 12 Ιουλίου η γ.σ. του Attica Group

0attica groupΚατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εταιρία») που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου 2024, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 12η Ιουλίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της Εταιρίας επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα,

Νέα συνεργασία της UES Marine με την Attica Group

0Blue Star 2Μια νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της UES Marine, κορυφαία εταιρεία επίπλωσης πλοίων, με την Attica Group, την ηγέτιδα ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για την εφαρμογή των καθισμάτων Lux Form Journey, που σχεδιάστηκαν εξ’ολοκλήρου από την αρχή για να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις της Attica Group, στο Blue Star 2.

Attica Group : Ολοκλήρωση της τριετούς Στρατηγικής Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021 – 2023 με αύξηση της επίδοσης κατά 18,2%

0attica groupΣτη δημοσίευση του 15ου Απολογισμού Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης προχώρησε η Attica Group, πιστή στη δέσμευσή της, για ενσωμάτωση των αρχών της Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των λειτουργιών της.

Συνάντηση Seajets - ΠΝΟ

0champion2 fleet 1Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αναφέρι τα ακόλουθα:

Attica Group:Τροποποίηση οικονομικού ημερολογίου 2024

0attica groupΗ ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία»), σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2. & 4.1.3.15.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η ημερομηνία της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Η Ventouris Ferries εμπιστεύεται την UES Marine για την εγκατάσταση νέων καθισμάτων στο επιβατηγό Rigel VII

0Seaforce Ventouris 1Η UES Marine, κορυφαία εταιρεία επίπλωσης πλοίων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ventouris Ferries για την εγκατάσταση των νέων καθισμάτων του πλοίου Rigel VII, προσφέροντας στην ακτοπλοϊκή εταιρεία πρωτοποριακές λύσεις επίπλωσης που επιτυγχάνουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της άνεσης των επιβατών, της ποιότητας, της αντοχής και του ιδανικού κόστους, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό after sales service.

Attica Group: Σχολιασμός δημοσιεύματος

0attica groupΚατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αρ. Πρωτ. 1195/ 29.04.2024) σε σχέση με δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου, η «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι δεν υφίσταται ούτε αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης η «σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου που ελέγχει την αεροπορική εταιρία SKY Express».

Διάκριση του Ομίλου Αttica με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024

0Photo Βραβευση1Ο Όμιλος Attica τιμήθηκε με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Οι πρωτοποριακές δράσεις της Αttica Group που προάγουν τη βιωσιμότητα και δημιουργούν προνόμια για τους πελάτες της εταιρείας, απέσπασαν συνολικά 1 Platinum, 3 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείo.

Στον Πόρο η 6η περιβαλλοντική απόΔραση του Ομίλου Attica

0σκουπ4aΣτον Πόρο υλοποιήθηκε η 6η περιβαλλοντική απόΔραση του Όμιλου Attica, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας της Γης που εορτάζεται, κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου. Η πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου δημιούργησε θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στο νησί, με δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής κουλτούρας και παράλληλα δηλώνουν εμπράκτως την υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες μέσα από την ενεργοποίηση δεκάδων εθελοντών.

Συνεχίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της Attica Group στον ξενοδοχειακό κλάδο

0PDikaios 20aΗ ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού της, επενδύει στην απόκτηση του 2ου κατά σειρά ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Νάξο και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της στο νησί.

Attica Group: Συμφωνία για την πώληση εταιρικής συμμετοχής στο Μαρόκο

0attica groupH ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει ότι ήλθε σε δεσμευτική συμφωνία με τη Stena Line Holding BV, για τη μεταβίβαση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Μαροκινής εταιρείας Africa Morocco Link (AML), ποσοστού 49%, το οποίο κατέχει μέσω θυγατρικής της εταιρείας.

ΑΤΤΙCA GROUP - Οικονομικά αποτελέσματα - Αύξηση κερδοφορίας στα €61,2 εκατ. το 2023

0attica groupΗ Attica Α.Ε. Συμμετοχών (η «Εταιρία») ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης για το έτος 2023. Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση αποτελεσμάτων σε συνέχεια της ενοποίησης με την ΑΝΕΚ, ο κύκλος εργασιών της οποίας περιλαμβάνεται από την 04.12.2023 στον κύκλο εργασιών του Ομίλου. Συγκριτικά με το 2022, παρουσιάζεται αύξηση σε όλα τα οικονομικά μεγέθη.

Attica Group: Ανακοινώθηκε το οικονομικό ημερολόγιο 2024 – Νέος Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών

0attica groupΗ ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2. & 4.1.3.15.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρίας για το έτος 2024, ως ακολούθως:

Attica Group: Πώληση του Ε/Γ-Ο/Γ EXPRESS SKIATHOS

0attica groupΗ ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας για την πώληση του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου EXPRESS SKIATHOS, πλοιοκτησίας θυγατρικής της Εταιρίας, έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 9 εκατ. καταβλητέου τοις μετρητοίς, στην εταιρεία 4NAVER SHIPHOLDING LTD.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter