Παρ08192022

Last updateΠαρ, 19 Αυγ 2022 6pm

Διπλή Πιστοποίηση για την Attica Group κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018

0attica groupΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 για την:

Οι Μινωικές Γραμμές βρίσκονται κοντά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

minoanΟι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ συγχαίρουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

Επτά βραβεία για την Attica Group στα Health & Safety Awards 2022

ATTICA GROUP HEALTH AND SAFETY Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 7 βραβεία στα Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Επιστολή ΕΒΕΠ στην Attica Group για τα Aero Catamaran

korkidisΟ πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στον πρόεδρο της Attica Group, Κυριάκο Μάγειρα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Σπύρο Πασχάλη, όπου αναφέρει πως η ελληνική ακτοπλοΐα απέκτησε τρία «νέα κοσμήματα» και τα νησιά του Αργοσαρωνικού τρία υπερταχύπλοα νεότευκτα τύπου Aero Catamaran, τα οποία δρομολογήθηκαν στις γραμμές του Αργοσαρωνικού.

Έναρξη δρομολογίων των Aero Highspeed

AERO HIGHSPEED Photo 3Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη δρομολογίων των τριών νεότευκτων Catamaran Aero Highspeed τα οποία ναυπηγήθηκαν στα ναυπηγεία Brødrene Aa της Νορβηγίας.

Attica Group:Προσθήκη ημερομηνίας τακτικής γενικής συνέλευσης στο οικονομικό ημερολόγιο 2022

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση

ATTICA : Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το Ν. 3556/2007

0attica groupH «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εκδότρια») ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, και βάσει γνωστοποιήσεων που έλαβε στις 15/7/2022 σχετικά με μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της:

ATTICA : 6η Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου

0attica groupΗ «ATTICA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία»), ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τους όρους του από 26.07.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρίας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 6η Περίοδο Εκτοκισμού, είναι η Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Attica Group :Παραλαβή του Aero 3 Highspeed- Ολοκλήρωση επένδυσης €21 εκατ. για τις γραμμές του Αργοσαρωνικού

0αεροΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την παραλαβή του νεότευκτου catamaran Aero 3 Highspeed που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Brødrene Aa της Νορβηγίας.

Ρυθμιζόμενη πληροφορία του Ν. 3556/2007

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. : Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Λ. Σιγάλας

0Σιγάλας Λουκάς ΜινωικέςΤην Τρίτη 31 Μαΐου 2022, μετά το πέρας της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, εξελέγη ο κ. Λουκάς Σιγάλας,

50 χρόνια ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 1972-2022 Η εταιρία τίμησε τους απόμαχούς της

0τιμήΟι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν το Σάββατο 28/05/2022 στο Cruise Ferry KNOSSOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, σεμνή τελετή - στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων επιτυχημένη λειτουργίας της εταιρείας - για να τιμήσουν τους Αξιωματικούς και τα στελέχη των πλοίων τους που αποχώρησαν, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.

Tourism awards 2022: Τρείς σπουδαίες διακρίσεις για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

0βραβείοΤρείς σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2022, στο Θέατρον, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Τρίτο ro-ro από τον Όμιλο Grimaldi στην γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα

Eurocargo CagliariΈνα ακόμη πλοίο ro-ro βάζει στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα ο Όμιλος Grimaldi. Από τις 4 Μαΐου το Eurocargo Cagliari θα είναι μαζί με το Eurocargo Alexandria και το Eurocargo Genova στην εν λόγω γραμμή, ενισχύοντας περαιτέρω τις θαλάσσιες συνδέσεις του Ομίλου μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines

0AEGEANSPEEDLINESΑναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines. Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στο στόλο της Finnlines το πρώτο υβριδικό RoRo

0φινΠλοίαΗ φινλανδική ναυτιλιακή εταιρεία Finnlines παρέλαβε χθες το Finneco I, το πρώτο από τα τρία υβριδικά πλοία κλάσης Roll-on/Roll-off (RoRo) Eco που παραγγέλθηκαν στην Κίνα.

Αργυρή διάκριση για την Attica Group στα Green Awards 2022

Green Awards 2022atticaΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στα Green Awards 2022 για τη νέα Seasmiles Biocard του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών Seasmiles.

Οικονομικά αποτελέσματα δημοσιοποίησε η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΑύξηση κύκλου εργασιών και EBITDA, αλλά και υψηλές ζημιές εμφάνισε η ANEK Lines το 2021. Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 21% φτάνοντας τα 150 εκατ. ευρώ το 2021, έναντι 124,5 εκατ. ευρώ το 2020.

Πλούσιος ο 13ος Απολογισμός Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Attica Group

atticagroupapologismosΠιστοί στις αρχές της για διαφάνεια και λογοδοσία, η Attica Group προχώρησε στην έκδοση του 13ου Απολογισμού Υπεύθυνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2021 η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΣτο πλαίσιο των υποχρεώσεών της και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Διοίκηση της Εταιρείας «ΑΝΕΚ» γνωστοποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2022, το οποίο έχει ως εξής:

Attica Group: Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων το 2021

attica groupΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group (η «Εταιρία»), θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσεως 2021.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter