Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο «πηδάλιο» της Ε.Ε.Ε. η κ Μελίνα Τραυλού

0Melina Travlos

Η κ. Μελίνα Τραυλού είναι και επίσημα πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ. Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών το οποίο και συγκροτήθηκε σε σώμα νωρίτερα σήμερα. Ειδικότερα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης η σύνθεση του νέου δ.σ. , η θητεία του οποίου είναι τριετής, έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Τραυλού Ν. Μελίνα ,Αντιπρόεδροι: Χανδρής Δ. Μιχαήλ, Λαιμός Ν. Αντώνιος-Θωμάς ,Γραμματείς: Φαφαλιός Ι. Δημήτριος, Βενιάμης Θ. Νικόλαος, Ταμίας: Ξυλάς Α. Ιωάννης και Αναπλ. Ταμίας: Καρούσης Ι. Κωνσταντίνος
Μέλη οι κ.κ. : Αγγελικούση Ι. Μαρία, Αγγελόπουλος Κ. Γεώργιος, Γιουρούκος Δ. Γεώργιος, Δράγνης Π. Ιωάννης, Ευσταθίου Α. Φίλιππος, Κανελλάκης Χ. Φραγκίσκος, Καραγεωργίου Κ. Γεώργιος, Κουμάνταρος Γ. Ιωάννης, Κούστας Δ. Ιωάννης (Δρ.), Κωνσταντακόπουλος Β. Κωνσταντίνος, Λεκανίδης Δ. Στέφανος, Λιβανός Σ. Γεώργιος, Λύρας Κ. Ιωάννης, Μαρινάκης Μ. Ευάγγελος, Μαρτίνος Κ. Νικόλαος, Νομικός Α. Μάρκος, Οικονόμου Χ. Γεώργιος, Παληού Σ. Σεμίραμις, Παπαγιαννόπουλος Α. Βασίλειος, Παππάς Π. Αλέξανδρος, Προκοπίου Γ. Ιωάννα, Σαρακάκης Δ. Δημήτριος Φραγκίσκος, Φραγκίστα Α. Μαρία.

Το νέο Δ.Σ. έχει να χειριστεί τα κρίσιμα περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν την ναυτιλία τόσο σε επίπεδο ΙΜΟ όσο και Ε.Ε., της ανταγωνιστικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού του εθνικού νηολογίου καθώς και το σύνολο των θεμάτων της ναυτικής εκπαίδευσης αλλά και της προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα.
Η πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κ.Μελίνα Τραυλού διευθύνει τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς οχημάτων, Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises που ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975 καθώς και την Neptune Dry. Η Neptune Lines έχει στόλο από 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από 1 εκατ. οχήματα σε 20 χώρες και η Neptune Dry στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Η πρόεδρος της Ένωσης διατελεί μέλος του δ.σ. από 15ετίας και κατείχε την θέση του Γραμματέα στο προηγούμενο Δ.Σ.. Κατέχει επίσης τη θέση της προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Malta International Shipowners Association ενώ είναι γραμματέας στην ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, την μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινωνικής προσφοράς του ελληνικού εφοπλισμού.
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα της Ενώσεως για τα έτη 2020 και 2021, κάνοντας αναφορά στις ναυτιλιακές εξελίξεις, σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter