Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χρυσός χορηγός του Seafarers Flying Angel Campaign ο DNV GL

0Seafarers 3

Σε αναγνώριση της συνεχιζόμενης κρίσης που πλήττει τους ναυτικούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο DNV GL συμμετείχε στην αποστολή για τους ναυτικούς της εκστρατείας Flying Angel Campaign ως χρυσός χορηγός. Η χορηγία θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης των ναυτικών Happy-at-Sea App, η οποία βοηθά στην παρακολούθηση της ευημερίας των ναυτικών, επισκέψεις εφημέριος βιβλίο και την ιατρική τάξη. Συνολικά, η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει £600.000 από 18 ναυτιλιακές οργανώσεις για την αποστολή.
«Οι ναυτικοί είναι βασικοί εργαζόμενοι»,επισημαίνει ο Knut Ørbeck-Nilssen, Διευθύνων Σύμβουλος της Maritime, του DNV GL. «Η προμήθεια βασικών αγαθών και βασικών προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας για τη λειτουργία της κοινωνίας και του παγκόσμιου εμπορίου, και πιστεύω ότι είναι ζωτικής σημασίας να ληφθεί κατάλληλη φροντίδα αυτού του εργατικού δυναμικού. Το έργο που παρέχουν οι ναυτικοί δυστυχώς παραβλέπεται, όπως τόσοι πολλοί από τους ανθρώπους που στηρίζουν τις κοινότητές μας. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την ευκαιρία να υποστηρίξουμε την αποστολή στους ναυτικούς, οι οποίοι επικεντρώνονται απόλυτα στην παροχή κρίσιμης βοήθειας στους ναυτικούς που εξακολουθούν να επηρεάζονται σοβαρά από την πανδημία.»
Η χρυσή χορηγία του DNV GL στοχεύει στην ανάπτυξη της εφαρμογής Happy-at-Sea, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία για να αυξήσει την ικανότητα της Αποστολής να προσεγγίσει τους ναυτικούς και να προωθήσει την ψυχική υγεία, την προσωπική ευεξία και την ασφάλεια. Η Εφαρμογή θα ενσωματώνει τον Δείκτη Ευτυχίας Των Ναυτικών (SHI), ο οποίος είναι ολοένα και πιο σημαντικός για τη μέτρηση του επιπέδου ευτυχίας επί του σκάφους. Οι ναυτικοί θα μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για επισκέψεις ιερέων, για όταν φθάνουν σε λιμένες, καθώς και να παραγγέλνουν φάρμακα, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και να ζητούν μεταφορά.
Περισσότερες από 18 ναυτιλιακές οργανώσεις έχουν υποστηρίξει την εκστρατεία Flying Angel, η οποία θα αποφέρει μια σειρά από οφέλη στους ναυτικούς. Οι δωρεές χρηματοδοτούν ήδη έργα για την παροχή εξοπλισμού και υποστήριξης όπου αυτό είναι περισσότερο αναγκαίο, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής των Κέντρων Ναυτικών για την τήρηση των τοπικών κανονισμών ώστε να διασφαλιστεί ότι μπορούν για άλλη μια φορά να υποδεχτούν τους ναυτικούς όταν τους επιτρέπεται να πάρουν άδεια ξηράς, την παροχή μονάδων Mi-Fi (κινητό WiFi) στην Αυστραλία, και ένα πρόγραμμα τράπεζας τροφίμων που υποστηρίζει 600 οικογένειες ναυτικών στο Tuticorin , την Ινδία και πολλά άλλα.
Με την εκστρατεία Flying Angel να έχει επιτύχει τον στόχο της, το νέο Ταμείο Αειφορίας θα βοηθήσει στη συνέχιση των προγραμμάτων Advocacy & Welfare της Αποστολής, καθώς και των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της για το 2020 και το 2021, διασφαλίζοντας ότι διατηρούνται ζωτικής σημασίας υπηρεσίες πρώτης γραμμής για την εξυπηρέτηση των ναυτικών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter