Σαβ09142024

Last updateΣαβ, 14 Σεπ 2024 11am

Γκριμάλντι: Στο στόλο το Great Casablanca

0Great Casablanca

Το πέμπτο από τα έξι καινοτόμα πλοία μεταφοράς οχημάτων κλάσης «G5» εντάχθηκε στο στόλο του Ομίλου Γκριμάλντι προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα και βιωσιμότητα για τις συνδέσεις μεταξύ της Βόρειας Ευρώπης και της Δυτικής Αφρικής.
Κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Hyundai Mipo Dockyard Co. Ltd στο Ulsan της Νότιας Κορέας. Με την ονομασία Great Casablanca, το πλοίο προορίζεται να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών που παρέχει η ναπολιτάνικη εταιρεία μεταξύ της Βόρειας Ευρώπης και της Δυτικής Αφρικής, όπως και τα άλλα αδελφά πλοία της σειράς του.
«Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το Great Casablanca, ένα νέο τεχνολογικό διαμάντι που συμβάλλει στο να γίνει ο στόλος μας νεότερος και αποδοτικότερος», σχολίασε ο πρόεδρος της Grimaldi Group S.p.A., Gian Luca Grimaldi. «Χάρη στις επενδύσεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τακτικές υπηρεσίες με υψηλή μεταφορική ικανότητα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον μέγιστο σεβασμό στο περιβάλλον».
Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, το Great Casablanca θα λειτουργεί τακτικά στη διαδρομή του Grimaldi Group που συνδέει σημαντικά λιμάνια στη Βόρεια Ευρώπη και στη Δυτική Αφρική.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter