Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η TOTOTHEO MARITIME διορίζεται επίσημος εκπρόσωπος της DANELEC στην Ελλάδα

0tototheo maritime

Ο γνωστός πάροχος σύνθετων λύσεων τεχνολογίας, Tototheo Maritime έχει διοριστεί επίσημα ως επίσημος εκπρόσωπος της Danelec στην Ελλάδα. Διευρύνοντας την πολυετή συνεργασία τους στην αγορά της Κύπρου, η Tototheo θα συνεχίσει να προωθεί και να υποστηρίζει τον γνωστό κατασκευαστή και από το γραφείο της στον Πειραιά.
Η Danelec είναι γνωστή για την πρωτοποριακή προσέγγισή της στην τεχνολογία, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά και ασφαλή. Οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται στενά εδώ και αρκετά χρόνια, με την Tototheo να παρέχει τα προϊόντα της Danelec καθώς και συναφείς υπηρεσίες μέσω των έμπειρων και πιστοποιημένων τεχνικών της. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες συλλογής και διαχείρισης δεδομένων από τα πλοία.
«Η ομάδα μας στο Πειραιά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ζήτηση προϊόντων Danelec», είπε ο Θανάσης Λέκκας, Head of Service στην Tototheo Maritime. «Στα γραφεία μας έχουμε άμεσα διαθέσιμο απόθεμα ουσιωδών προϊόντων και ανταλλακτικών, το οποίο μπορεί να παραδοθεί και να εγκατασταθεί από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας. Επιπρόσθετα μπορούμε να οργανώσουμε εκπαίδευση καθώς και να παρέχουμε υποστήριξη πριν και μετά την πώληση στους πελάτες μας.»
Η Tototheo και η Danelec έχουν ένα κοινό όραμα ενός συνδεδεμένου ναυτιλιακού οικοσυστήματος. Είτε αναφερόμαστε στην ευημερία του πληρώματος, στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, στη βελτιστοποίηση απόδοσης είτε στη βιωσιμότητα, η ταχύτητα με την οποία καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές του περιβάλλοντός μας, απαιτεί από εμάς γρήγορες αποφάσεις, βασισμένες σε σωστές πληροφορίες που είναι άμεσα διαθέσιμες. Ο συνδυασμός της υπηρεσίας DanelecConnect με τις υπηρεσίες της Tototheo αποτελεί μια δυναμική προσέγγιση ως προς τις ψηφιακές απαιτήσεις της ναυτιλίας.
Ο Christian Kock, Chief Commercial Officer στην Danelec Marine είπε: “Στην Danelec επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας, ώστε να έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς, να είναι ευέλικτοι και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και διαφάνεια. Έχουμε καλλιεργήσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την Tototheo και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter