Δευ10072024

Last updateΔευ, 07 Οκτ 2024 9pm

Letter of intent υπέγραψαν Αμβούργο και Σιγκαπούρη

0hamburg

Η Λιμενική Αρχή του Αμβούργου (HPA) και η Ναυτιλιακή και Λιμενική Αρχή της Σιγκαπούρης (MPA) υπέγραψαν επιστολή προθέσεων για την προώθηση της συνεργασίας τους στην ψηφιοποίηση, την απαλλαγή από τον άνθρακα και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.


Η επιστολή προθέσεων, υπογεγραμμένη από τον Jens Meier, Διευθύνοντα Σύμβουλο της HPA, και τον Teo Eng Dih, Διευθύνοντα Σύμβουλο της MPA, αντιπροσωπεύει την αρχή μιας στρατηγικής σχέσης μεταξύ των δύο λιμενικών αρχών.
Στόχος είναι η καθιέρωση έργων και δραστηριοτήτων συνεργασίας που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα και των δύο λιμένων.
Η συνεργασία θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε πιλοτικά έργα για τη διευκόλυνση αποτελεσματικών λιμενικών προσεγγίσεων μεταξύ Αμβούργου και Σιγκαπούρης, την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με την εφαρμογή καυσίμων μηδενικών εκπομπών ή τη διευκόλυνση της μετάδοσης πληροφοριών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Και τα δύο λιμάνια επιδιώκουν να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους μέσω πρόσθετων συμφωνιών.
Ο Jens Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της HPA, δήλωσε: «Η υπογραφή αυτής της επιστολής προθέσεων με τη Ναυτιλιακή και Λιμενική Αρχή της Σιγκαπούρης είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα προς ένα βιώσιμο και ψηφιοποιημένο μέλλον για τα λιμάνια μας. Με την ανταλλαγή γνώσεων και τεχνολογιών, μπορούμε να αναπτύξουμε από κοινού καινοτόμες λύσεις που όχι μόνο αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των λιμενικών λειτουργιών μας, αλλά συμβάλλουν σημαντικά στην απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές και στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter