Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε τo Chios Marine Club

0χιος

Τρεις αριστούχοι σπουδαστές από τις ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου-Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών τιμήθηκαν από το Chios Marine Club στη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Club.


Ο πρόεδρος, καπτ. Αντώνης Πιτσιλός, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ένα δημιουργικό νέο έτος ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Λέσχης. Ειδική αναφορά έκανε στο κοινωνικό έργο του Club:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όπως το 2022 έτσι και το 2023 η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων θα συνεχίσει και θα σταθεί κοντά στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, τα Λιμεναρχείο Χίου, το Γηροκομείο, το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Χίου καθώς στα αθλητικά και ναυτεργατικά σωματεία του νησιού.Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε στην εφετινή εκδήλωση να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους τρεις αριστούχους –πρωτεύσαντες σπουδαστές από τις ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου-Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών. Εκτός από τους τιμητικούς επαίνους, στους αριστεύσαντες σπουδαστές θα χορηγηθεί και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ το οποίο είναι ευγενική χορηγία της κυρίας Αλεξάνδρας Μαμαλίγκα-Προκοπίου την οποία ευχαριστούμε θερμά για την κοινωφελή προσφορά της και την στήριξη της στη Ναυτιλιακή μας Λέσχη. Μαζί μας βρίσκονται οι αριστεύσαντες απόφοιτοι του TEENS- Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του ΤΕΕΝΣ Ιωάννη Κόκκα, την Βενετία Καλλιπολίτου και μέλη του Ιδρύματος « Μαρία Τσάκος» καθώς και στελέχη του Ομίλου χιακής καταγωγής».
Το παρών έδωσαν και έκαναν και τις απονομές των βραβείων σε αριστεύσαντες σπουδαστές, ο Γιώργος Προκοπίου, ο Δημήτρης Φαφαλιός πρόεδρος της Intercargo, ο Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του IMO, ο κορυφαίος διαστημικός επιστήμονας της NASA, Σταμάτης Κριμιζής, ο Σεραφείμ Κάπρος Πρόεδρος Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Διευθυντής “MBA in Shipping” Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο Γιώργος Δανιήλ Δήμαρχος Οινουσσών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter