Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επικεφαλής του American P&I Club η Δωροθέα Ιωάννου

0αμερ

Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής σε ναυτασφαλιστικό οργανισμό – P&I Club είναι γεγονός. Η Δωροθέα Ιωάννου, από την 1η Αυγούστου ανέλαβε τα καθήκοντά της με την αποχώρηση μετά από 27 χρόνια σταδιοδρομίας ο Joe Hughes.
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός «αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι η Δωροθέα θα είναι η πρώτη γυναίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος εταιρείας διαχείρισης συλλόγων International Group στα 167 χρόνια από την ίδρυση των πρώτων αμοιβαίων εταιρειών του σημερινού Ομίλου. Το συμβούλιο είναι υπερήφανο που συμμετείχε στη δημιουργία ιστορίας».
Σε δήλωσή της η Δωροθέα Ιωάννου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της. «Ως γυναίκα κουβαλώ μαζί μου την ευθύνη και την σημασία όχι μόνο για τον οργανισμό μας, αλλά και ως πρώτη γυναίκα στον κλάδο P&I, για τις ναυτιλιακές ασφαλίσεις γενικότερα και ως ελληνικής καταγωγής για τον κλάδο της ελληνικής ναυτιλίας. Ήμουν πάντα περήφανη που συνεργάστηκα με την SCB, την American Club και την EOM και την ομάδα ταλαντούχων επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο με τους οποίους έχω περάσει τα τελευταία 17 χρόνια. Ήμουν ιδιαίτερα προνομιούχος από την καθοδήγηση του Joe και του Vince και ανυπομονώ να αξιοποιήσω τα επιτεύγματα του παρελθόντος για να δημιουργήσω ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter