Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Capital Link 13th Annual New York Maritime Forum

bulk ships 000

Η Capital Link διοργανώνει το 12th Annual New York Maritime Forum σε Ψηφιακή Μορφή από την Τρίτη έως την Πέμπτη, 12 - 14, Οκτωβρίου, 2021 από 8:30πμ – 3:00μμ EST. Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την DNB, το New York Stock Exchange, το Nasdaq, το NYCEDC και το Port Authority of NY & NJ.

Η εγγραφή είναι Δωρεάν.

Το Capital Link New York Maritime Forum (NYMF) είναι ταυτόχρονα ένα επενδυτικό και ναυτιλιακό Συνέδριο, με διπλό στόχο:
• Να παρέχει μία διαδραστική πλατφόρμα σε επενδυτές, χρηματοδότες, ιδιοκτήτες φορτίου και εφοπλιστές ώστε να συζητήσουν τόσο τις τελευταίες εξελίξεις στις παγκόσμιες αγορές ναυτιλίας, ενέργειας και εμπορευμάτων, καθώς και στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις κεφαλαιαγορές, όσο και σχετικά με κρίσιμα θέματα της ναυτιλίας, όπως είναι οι κανονισμοί, η τεχνολογία, η καινοτομία και άλλα.
• Την προβολή και προώθηση της Νέας Υόρκης ως ναυτιλιακού κόμβου για την παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά, και την προσέλκυση περισσότερων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Νέα Υόρκη, απευθυνόμενο σε ένα κοινό από όλο τον κόσμο.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη από κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, χρηματοδότες και παράγοντες της ναυτιλίας που θα συζητήσουν τις τάσεις, την ανάπτυξη και τις προοπτικές των διαφόρων κλάδων της ναυτιλιακής αγοράς και θα καλύψουν επίσης θέματα που είναι κρίσιμου ενδιαφέροντος για τη ναυτιλία.

1x1 συναντήσεις μεταξύ ναυτιλιακών εταιρειών και θεσμικών επενδυτών, θα είναι διαθέσιμες μέσω βιντεο-διάσκεψης ή τηλε-διάσκεψης. Παρακαλούμε στείλτε τα σχετικά αιτήματα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παραδοσιακά το Συνέδριο διοργανωνόταν με φυσική παρουσία στο Metropolitan Club και συγκέντρωνε ηγέτες και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλίας.. Η ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter