Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Moore Greece και η Athens Technology Center (ATC) παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software

0Μουρ

Η Moore Greece, ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλάδο της ναυτιλίας και σε άλλους κλάδους και η Athens Technology Center (ATC), που αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software, μια ολοκληρωμένη, πλήρως επεκτάσιμη και οικονομικά συμφέρουσα λύση λογισμικού, μοναδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες χρηματοοικονομικής και λογιστικής διαχείρισης στη ναυτιλία.

Το Maritime Accounting Software (MAS) είναι το προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας:

· Βασισμένο στο Epicor ERP, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, με χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως.

· Παραμετροποιημένο ειδικά για τη ναυτιλία από την Moore Greece, παγκόσμιο ηγέτη στη ναυτιλιακή λογιστική και τον έλεγχο ναυτιλιακών εταιριών, με πολυετή σχέση με τον ναυτιλιακό κλάδο.

· Που αναπτύχθηκε, συντηρείται και υποστηρίζεται από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor.

Αυτή η cloud-ready λύση παρέχει στους πλοιοκτήτες, τους οικονομικούς διευθυντές και τους λογιστές τις πληροφορίες που χρειάζεται έκαστος, για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.

Μέσα από το εύχρηστο, φιλικό περιβάλλον της, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν εύκολα δεδομένα τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε επίπεδο ομίλου (multi-company, multi-site) ενώ μπορεί να διασυνδεθεί πλήρως με τα υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών.

Μερικά από τα κύρια οφέλη του περιλαμβάνουν:

Την εξοικονόμηση χρόνου στις καθημερινές εργασίες του λογιστηρίου με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής όπως πλήρη συνδεσιμότητα με το Excel ή αυτοματοποιημένες συμφωνίες τραπεζικών λογαριασμών.

Επιπλέον, το Maritime Accounting Software είναι πλήρως προσβάσιμο από κάθε συσκευή, εξασφαλίζοντας αυξημένα επίπεδα ανεξαρτησίας στους χρήστες, που εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια βάση πληροφοριών, ανάλογα με τους ρόλους τους, σε συνδυασμό με την ικανότητα drill-down στις λεπτομέρειες των κινήσεων.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα σήμερα το Maritime Accounting Software (MAS), ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που θέσαμε σε εφαρμογή περίπου δυο χρόνια πριν, με τους συνεργάτες μας στην Athens Technology Center (ATC). Το Maritime Accounting Software (MAS) συνδυάζει τη αδιαμφισβήτητη γνώση και εμπειρία της Moore Greece στη ναυτιλιακή λογιστική, μαζί με την τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία του διεθνώς καθιερωμένου Epicor ERP, που υποστηρίζεται από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor.» σχολίασε ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος στη Moore Greece και Global Maritime Leader.
Ο κ. Κωνσταντίνου συνέχισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι το MAS θα καλύψει μια έντονη ανάγκη της αγοράς για ένα δυναμικό ναυτιλιακό λογιστικό πρόγραμμα, που μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο περιβάλλον και τα υφιστάμενα συστήματα της ναυτιλιακής επιχείρησης και να μεγαλώσει μαζί της. Παράλληλα, επειδή έχει αναπτυχθεί με βάση το Epicor ERP ενσωματώνει συνεχώς τις τεχνολογικές καινοτομίες καθώς προκύπτουν με αποτέλεσμα να αποτελεί την ιδανική λύση του μέλλοντος, σήμερα.»
«Η συνεργασία με τη Moore αποτελεί μια ιδανική έκφραση της στρατηγικής μας, ως προς την παροχή smart λύσεων λογισμικού για να υποστηρίζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και την κερδοφόρα ανάπτυξη των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Από κοινού πλέον μπορούμε να καλύψουμε της σύγχρονες ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού της ναυτιλίας, με ένα τρόπο ιδιαίτερα στοχευμένο καθώς η προτεινόμενη λύση συνδυάζει εξειδικευμένη επιχειρηματική λογική με δοκιμασμένες και σύγχρονες τεχνολογίες» σχολίασε ο κ. Νικόλας Τσαμπουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Athens Technology Center (ATC).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter