Κυρ10252026

Last updateΔευ, 26 Οκτ 2026 7am

Στο «μικροσκόπιο» η ψηφιοποίηση

nautilia

Πολέμιοι της ψηφιοποίησης των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων αλλά και υπέρμαχοι της εισαγωγής στη νέα εποχή διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε συζήτηση που διεξήχθη στην London International Shipping Week με τους υπέρμαχους να «νικούν κατά κράτος». Αιτία της νίκης το γεγονός ότι η ψηφιοποίηση αφ ενός καθετοποιεί το κόστος διαδικασιών αφ εταίρου προσφέρει μία δέσμη προνομίων τα οποία εξηγήθηκαν κατά τη συζήτηση. Ωστόσο οι ειδικοί «πρότειναν» στους ναυτιλιακούς επιχειρηματίες να μην ξεκινήσουν μία εκτεταμένη ψηφιοποίηση αλλά μία σταδιακή και μάλιστα προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους καθώς τα μεγάλα πρότζεκ δύσκολα προσαρμόζονται και ακόμη περισσότερο εκσυγχρονίζονται σε σχέση και σε σύγκριση με τα τμηματικά.

Ένα άλλο επιβοηθητικό στοιχείο που όμως μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά των ζημιών είναι ότι η ναυτιλία μπορεί να διδαχθεί από τα λάθη «στεριανών επιχειρήσεων» ώστε να «προσπεράσει» τεχνολογικούς σκοπέλους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52