Κυρ09082024

Last updateΣαβ, 07 Σεπ 2024 9pm

Συνεργασία CMA CGM και Google στην ΑΙ

0CMA

Η CMA CGM και η Google έχουν συνάψει στρατηγική συνεργασία για να επιταχύνουν την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στις παγκόσμιες δραστηριότητες της εταιρείας.
Η CMA CGM θα βοηθήσει τους εργαζομένους της να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις χρησιμοποιώντας τις αποδεδειγμένες τεχνολογίες AI της Google και τις γνώσεις των ειδικών.
Σύμφωνα με την CMA CGM, κάθε πρόγραμμα και εργαλείο που δημιουργείται στο πλαίσιο της συνεργασίας θα είναι προσαρμοσμένο για να βοηθήσει τους χρήστες να λαμβάνουν αποφάσεις σε μια ποικιλία βασικών ροών εργασίας.
Αυτή η ολοκληρωμένη συνεργασία επιδιώκει να μεταμορφώσει τη ναυτιλία αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, την αντιδραστικότητα και την προσαρμογή στις διακυμάνσεις και τις διαταραχές της αγοράς, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και πιο ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η CMA CGM θα προσπαθήσει ενεργά να βελτιστοποιήσει τις διαδρομές των πλοίων, το χειρισμό εμπορευματοκιβωτίων και τη διαχείριση αποθεμάτων για να εξασφαλίσει αποτελεσματική και έγκαιρη παράδοση εμπορευμάτων, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και το αποτύπωμα άνθρακα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter