Παρ06282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία MtS – ΙΚΕΑ

0ikea 1

Η Mission to Seafarers (MtS) και η IKEA Supply AG με αφορμή το εορτασμό της ημέρας του ναυτικού ανακοίνωσαν τριετή συνεργασία για την ενίσχυση της κατανόησης και της ευαισθητοποίησης για τον κρίσιμο ρόλο των ναυτικών στην αλυσίδα εφοδιασμού της ΙΚΕΑ. Κεντρικό στοιχείο αυτής της συνεργασίας είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους της ΙΚΕΑ με τίτλο «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους ναυτικούς».
Η συνεργασία προέκυψε από συζητήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στο αποκορύφωμα της κρίσης της άδειας από την ακτή. Από τότε, η ΙΚΕΑ έχει δώσει προτεραιότητα στην ευημερία των ναυτικών, θέτοντας ένα αξιέπαινο παράδειγμα για άλλους ιδιοκτήτες φορτίων να ακολουθήσουν.
Επιπλέον, η MtS έχει αναπτύξει ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ΙΚΕΑ, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η πραγματικότητα της ζωής στη θάλασσα, οι ανάγκες ευημερίας των ναυτικών, η οικογενειακή ζωή και τα νομικά πλαίσια και οι κανονισμοί που προστατεύουν τα δικαιώματά τους στην πρόσληψη και την απασχόληση. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει στους συμμετέχοντες στην ΙΚΕΑ πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για μια εταιρεία που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους ναυτικούς στην αλυσίδα εφοδιασμού της, αλλά δεν αλληλεπιδρά άμεσα μαζί τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter