Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ανακοίνωσε η ΟΝΕ το ONE LEAF+

0ONE

Η Ocean Network Express (ONE) ανακοίνωσε την έναρξη της ναυτιλιακής υπηρεσίας μειωμένων εκπομπών, ONE LEAF+, που έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει την απαλλαγή από τον άνθρακα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ONE LEAF+ προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να διαχειριστούν προληπτικά τις δικές τους εκπομπές και να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.

Σύμφωνα με την ONE, η υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως:

-Μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα: Η ONE θα αναπτύξει εναλλακτικά καύσιμα συμβατά με τους κανονισμούς σε καθορισμένα πλοία, επιτρέποντας στους πελάτες να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου Scope 3 στις αποστολές τους με την ONE.
-Προστέθηκε διαφάνεια: Με το ONE LEAF+, οι πελάτες θα λάβουν πιστοποίηση που θα υποδεικνύει την εξοικονόμηση CO2e που επαληθεύεται από ανεξάρτητο τρίτο επαληθευτή για τις αποστολές τους με το ONE, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν την πρόοδό τους προς τους στόχους βιωσιμότητας.
-Ενισχυμένες Συνεργασίες: Το ONE θα συνεχίσει να συνεργάζεται με ομοϊδεάτες εταίρους που δεσμεύονται για πρωτοβουλίες βιωσιμότητας.
Η εταιρία ανέφερε ότι τα εναλλακτικά καύσιμα και η διαχείριση του άνθρακα χρησιμεύουν ως βασικές πρωτοβουλίες για την ONE για την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου της για καθαρές μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, συμπεριλαμβανομένων των Scope 2 και Scope 3, έως το 2050. Η ONE θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις που περιγράφονται στον οδικό χάρτη της για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών έως το 2050.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter