Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμφωνία ZeroNorth με την X-Press Feeders

0x press feeder

Η εταιρεία τεχνολογίας ZeroNorth υπέγραψε νέα συμφωνία με την X-Press Feeders για την ανάπτυξη της πλατφόρμας ZeroNorth σε ολόκληρο τον στόλο των feeder πλοίων της X-Press Feeders
Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η πλατφόρμα και η σειρά υπηρεσιών βελτιστοποίησης πλοίων, ταξιδιού και CII θα χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 100 πλοία της X-Press Feeders για να συμβάλουν στη στρατηγική απαλλαγής της εταιρείας από τις ανθρακούχες εκπομπές.
Η X-Press Feeders θα επωφεληθεί από την αυξημένη διαφάνεια και τον μειωμένο φόρτο εργασίας σε όλες τις θαλάσσιες και χερσαίες δραστηριότητές της, ενισχύοντας τη λήψη αποφάσεων με αξιοποιήσιμες πληροφορίες που θα βελτιώσουν την κερδοφορία και τη βιωσιμότητα παράλληλα.
Η X-Press Feeders έχει δεσμευτεί για μηδενικές εκπομπές έως το 2050, με στόχο βελτίωσης της απόδοσης έως το 2035.
Η πλατφόρμα της ZeroNorth βελτιώνει την αποδοτικότητα παρέχοντας έναν σαφή δείκτη της απόδοσης των πλοίων και του στόλου και χρησιμοποιεί ένα τεράστιο αποθετήριο δεδομένων και μοντέλων καυσίμων για να κάνει συστάσεις σχετικά με τον τρόπο μείωσης των εκπομπών και μεγιστοποίησης των αξιολογήσεων CII.
Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί δεδομένα πλοίων και στόλου, σε συνδυασμό με τα πιο έγκυρα δεδομένα του κλάδου σχετικά με τις τιμές της αγοράς, τον καιρό, την τιμή καυσίμων και τη διαθεσιμότητα για να κάνει τις συστάσεις της.
Τα δεδομένα και τα μοντέλα της επιτρέπουν στην πλατφόρμα να κάνει ρεαλιστικές συστάσεις με βάση τις συνθήκες που αντιμετωπίζει ένα σκάφος στη θάλασσα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter