Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Επενδύσει» στα logistics η COSCO

0Cosco Shipping

Η COSCO Shipping Holdings θα αναδιοργανώσει τη δομή της και θα επενδύσει σε υπηρεσίες logistics ως απάντηση στις διαταραχές που συνδέονται με τις αλυσίδες εφοδιασμού.
H COSCO θα προσθέσει ένα τμήμα εφοδιαστικής αλυσίδας εφοδιασμού και ένα τμήμα λειτουργίας κεφαλαίου στην υπάρχουσα δομή του, σύμφωνα με κατάθεση στο χρηματιστήριο.
Η εισηγμένη στη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ εταιρεία δήλωσε ότι οι αλλαγές θα βοηθήσουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας λήψης αποφάσεων χωρίς πρόσθετο λειτουργικό κόστος, καθώς θα μοιραστεί πόρους με την Cosco Shipping Lines, μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της CSH.
Η κίνηση ανταποκρίνεται στις σοβαρές καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία και στις μεγαλύτερες απαιτήσεις για μια πιο σταθερή και ανθεκτική αλυσίδα εφοδιασμού, καθώς και στις δυνατότητες παράδοσης της πλήρους εφοδιαστικής των εταιρειών τακτικών γραμμών, ανέφερε.
«Η επείγουσα ανάγκη της εταιρείας είναι να δημιουργήσει και να βελτιώσει ένα παγκόσμιο και ψηφιακό σύστημα υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας εμπορευματοκιβωτίων για τους πελάτες της».
Για την επίτευξη του στόχου, η CSH θα αυξήσει τις επενδύσεις στην πράσινη τεχνολογία και την τεχνολογία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την ψηφιοποίηση της ναυτιλίας και την αλυσίδα εφοδιασμού πλήρους διαδικασίας για να «οδηγήσει τον μετασχηματισμό της από τη λειτουργία των ναυτιλιακών οδών στη λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού».
«Μετά την προσαρμογή, η Cosco Shipping Holdings θα τοποθετηθεί ως μια παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα λειτουργίας εφοδιαστικής αλυσίδας και επενδύσεων με πυρήνα τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων, παρέχοντας στους πελάτες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, λιμένων και σχετικών υπηρεσιών logistics».

Πηγή: Lloyd's List

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter