Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμφωνία SAL Navigation AB με Elcome International

0SAL Navigation AB

H Elcome International ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για να γίνει εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος πωλήσεων και υπηρεσιών για τη Σουηδική SAL Navigation AB.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Elcome εξουσιοδοτείται να διεξάγει πωλήσεις, εγκατάσταση, σέρβις και συντήρηση για ηχομονωτές, αρχεία καταγραφής ταχύτητας, καταγραφές δεδομένων ταξιδιού (VDRs) και εφαρμογές και υπηρεσίες Cloud σε εμπορικά πλοία που καλούν σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σρι Λάνκα, Σιγκαπούρη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ομάν, Κουβέιτ, Ινδία, Αίγυπτο και Μπαχρέιν. Επιπλέον, η SAL έχει εξουσιοδοτήσει την Elcome να διεξάγει υποχρεωτικές ετήσιες δοκιμές απόδοσης (APTs) για τα VDRs SVS-200 και SVF-200 σε παγκόσμια βάση.
Η SAL Navigation εντοπίζει τις ρίζες της από το 1912, όταν η εταιρεία με έδρα τη Στοκχόλμη παρουσίασε τα πρώτα της μηχανικά αρχεία καταγραφής ταχύτητας. Προς το τέλος του αιώνα, η SAL εξαγοράστηκε από την Consilium AB και έγινε μέλος της Ομάδας Ναυσιπλοΐας Consilium. Λίγο αργότερα, η Consilium ξεκίνησε το πρώτο της VDR, ακολουθούμενο από μια σειρά νεότερων μοντέλων VDR και S-VDR για την κάλυψη των διεθνών απαιτήσεων μεταφοράς. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία ξεκίνησε μια λειτουργία απομακρυσμένης αναπαραγωγής με απομακρυσμένα διαγνωστικά, ενσωματωμένα με εφαρμογές που βασίζονται στο web σε μια πλατφόρμα υπηρεσιών που ονομάζεται Consilium Cloud. Το 2018, όλα τα προϊόντα πλοήγησης Consilium οργανώθηκαν σε θυγατρική με το εμπορικό σήμα SAL Navigation, το οποίο εξακολουθεί να ανήκει στον Όμιλο Consilium.
Ο Mikael Eriksson, διευθυντής επιχειρήσεων της SAL Navigation, δήλωσε: «Η Elcome International είναι ένας γνωστός πάροχος υπηρεσιών και συστημάτων πλοίων στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία με παγκόσμια φήμη για την αριστεία και την ποιότητα. Πιστεύουμε ότι αυτές οι συμφωνίες αντιπροσώπευσης θα διασφαλίσουν την άμεση και ανταποκρινόμενη υπηρεσία αποστολής που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας του κλάδου για τους πελάτες μας σε ολόκληρη την περιοχή.»
"Τα VDRs της SAL Navigation, τα αρχεία καταγραφής ταχύτητας, οι ηχώ και τα συστήματα Cloud είναι μια τέλεια εφαρμογή και μια σημαντική προσθήκη στις σειρές θαλάσσιων προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε", δήλωσε ο Jimmy Growal, εκτελεστικός διευθυντής της Elcome International. "Η εταιρεία έχει μια αξεπέραστη φήμη για τα υψηλής ποιότητας συστήματα επί του πλοίου της και ανυπομονούμε για μια στενή και παραγωγική συνεργασία πωλήσεων και υπηρεσιών με την ομάδα πλοήγησης SAL."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter