Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Sveinung J. S. Støhle νέος αναπληρωτής CEO στον Όμιλο Αγγελικούση

0ang 600x472

Στην πρόσληψη αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου προχώρησε ο Όμιλος Αγγελικούση. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση πρόκειται για τον Νορβηγό Sveinung J. S. Støhle ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν CEO στην εταιρεία HOEGH η οποία έχει στόλο από επτά FSRU- πλωτή δεξαμενή αποθήκευσης LNG.
Εργάζεται στον κλάδο του LNG επί 25 χρόνια και έχει ευρύτερες γνώσεις και εμπειρίες για θέματα ενέργειας και LNG. Η βάση του θα είναι στην Αθήνα και εντάσσεται στην ομάδα διαχείρισης του Ομίλου.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Sveinung ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου. Η εκτεταμένη βιομηχανική εμπειρία του Sveinung θα προσθέσει σίγουρα δύναμη, βάθος και ποιότητα στην υπάρχουσα διοικητική ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Sveinung σε θέματα που αφορούν τις πολλές βραχυπρόθεσμες μεταβατικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο μας».
Από την πλευρά του o S. Støhle είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνω μέλος του Ομίλου Αγγελικούση και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Μαρία και την ομάδα για να συνεχίσω να αναπτύσσω την εταιρεία στο μέλλον».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter