Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ICS: Diversity and Inclusion Toolkit for Shipping

0Diversity

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) δημοσιοποίησε την πρώτη του δημοσίευση σχετικά με την ποικιλομορφία και την ένταξη (D&I) στη ναυτιλιακή βιομηχανία για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς με βέλτιστες πρακτικές και καθοδήγηση.
Η εργαλειοθήκη ICS Diversity and Inclusion Toolkit for Shipping που είναι τώρα διαθέσιμη παρέχει καθοδήγηση για να επιτρέψει στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις να εισαγάγουν και να αγκαλιάσουν πολιτικές και να υιοθετήσουν μια θετική προσέγγιση σε θέματα D &I, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας και της βελτιωμένης απόδοσης.
Η εργαλειοθήκη αναπτύχθηκε από το ICS για να δημιουργήσει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με το D&I και να εμπνεύσει την αλλαγή στις στρατηγικές, τις πολιτικές και τις πρακτικές για την υποστήριξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας με την αντιμετώπιση των αναγκών της ποικιλόμορφης παγκόσμιας κοινότητας που απασχολεί τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. Το περιεχόμενο και η ανάπτυξη της εργαλειοθήκης έχουν επιμεληθεί και επιβλέψει μια παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων ηγετών του κλάδου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter