Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΘ: Διαβούλευση για την υπηρεσία "Προαναγγελία άφιξης πλοίου"

OLTH 77

Η ΟΛΘ Α.Ε., στο πλαίσιο της παροχής ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών, το οποίο στοχεύει στον καλύτερο προγραμματισμό και εξυπηρέτηση των Ναυτιλιακών Γραμμών/Ναυτιλιακών Πρακτόρων και στην αύξηση της παραγωγικότητας μέσω της βελτίωσης της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας του Τερματικού Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων, λαμβάνει την πρωτοβουλία να προσκαλέσει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη σε Διαβούλευση σχετικά με την πρόθεσή της να προσφέρει την υπηρεσία «Προαναγγελία Άφιξης Πλοίου», προσυμφωνημένου χρόνου άφιξης και πλεύρισης (ΕΤΑ/ΕΤΒ), στους συνεργάτες-πελάτες της, μια βέλτιστη πρακτική που εφαρμόζεται σε πολλούς Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Λιμένες.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συμμετάσχουν στη σχετική Διαβούλευση, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για τη νέα υπηρεσία «Προαναγγελία Άφιξης Πλοίου» καθώς και για τα κριτήρια που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εφαρμογή της, στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση της ΟΛΘ Α.Ε. απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα κριτήρια αυτά είναι:
1. Δέσμευση συνολικής διακίνηση ανά ναυτιλιακή γραμμή/μεταφορέα
2. Όγκοι-στόχοι ανά πλοίο
3. Δείκτες απόδοσης ανά γερανογέφυρα ανά πλοίο
4. Κατανομή διακίνησης στις διατροπικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες της ΟΛΘ Α.Ε. με δείκτες απόδοσης (KPIs) ποσοστού αξιοποίησης
5. Στόχος φορτίων μεταφόρτωσης
6. Στόχος φορτίων διαμετακόμισης
Η περίοδος διαβούλευσης θα διαρκέσει 30 ημέρες και θα ολοκληρωθεί στις 20.05.2022.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter