Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα δωρεά της ΟΛΘ Α.Ε. στο «ΑΧΕΠΑ»

olth 5543

Η ΟΛΘ Α.Ε., σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία, συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχωρώντας σε νέα δωρεά ύψους 150.000€ προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό COVID-19.

Η νέα δωρεά έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης που υλοποίησε η εταιρεία για την κάλυψη αναγκών σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 300.000€, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας.
Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλεται από τα αρμόδια υπουργεία, τους φορείς και κυρίως από το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, η ΟΛΘ Α.Ε., σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και με αίσθημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, εξακολουθεί να συνδράμει ενεργά στην κάλυψη έκτακτων αναγκών του κοινωνικού συνόλου, για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ευχαριστίες Πλακιωτάκη

Σε ανάρτησή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης για τη νέα, σημαντική δωρεά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ». Όπως και την άνοιξη, ο Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, σε συνεννόηση μαζί μας, στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη ενάντια στην πανδημία. Μπράβο".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter