Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε συνάντηση ΣΥΝΔΔΕ&L- ΟΛΘ εξετάστηκαν προβλήματα των διαμεταφορέων

0διαμεταφορείς

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κατά την επίσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Σωτήρη Θεοφάνη.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μια σχετική παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΝΔΔΕ&L για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κυρίως μία λεπτομερέστατη ενημέρωση για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένος και τις παρεχόμενες δυνατότητες για την ανάπτυξη του διαμετακομιστικού έργου.
Διαπιστώθηκε καλή πρόθεση για συνεργασία με τις εταιρείες του κλάδου αφού κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσεως του λιμένος στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με αποτέλεσμα την αύξηση της δυναμικής των εταιρειών του κλάδου.
Την ίδια ημέρα, στην Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΝΔΔΕ&L διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, Εσπερίδα με θέμα: «Ασφαλής διακίνηση Επικινδύνων Εμπορευμάτων» και εισηγητές την κα. Κατερίνα Ματσούκα (εκπαιδεύτρια ΙΑΤΑ) και τους κ.κ. Γεώργιο Χαραλαμπόπουλο (GROUP SCIENCE) και Πάνο Δρούγκα (3S Safely Serving Science).
Οι εισηγήσεις των ομιλητών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και στοχευμένες στο αντικείμενο του κλάδου όμως ακόμα περισσότερο ουσιαστικός και εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια του οποίου ετέθησαν προβληματισμοί επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter