Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ΟΛΘ ΑΕ μία από τις καλύτερες εταιρίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών

OLTH logo

Για μία ακόμη χρονιά οι αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΧΡΗΜΑweek»επέλεξαν την ΟΛΘ ΑΕ ως μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρίες, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και με την πορεία τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Η ψηφοφορία έγινε on line στην ιστοσελίδα «www.hrima.gr» και τα σχετικά βραβεία με την επωνυμία «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης» δόθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα. Στην απονομή παρευρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Οι παράγοντες που αξιολογήθηκαν είναι η πορεία των οικονομικών επιδόσεων της εταιρίας, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η ευελιξία της εταιρίας στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος, η χρηματιστηριακή πορεία, η σχέση με τους επενδυτές και ο βαθμός εξυπηρέτησης των πελατών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια η ΟΛΘ ΑΕ διακρίνεται σταθερά ως μία τις καλύτερες εταιρίες της χώρας. Αυτές οι διακρίσεις αντανακλούν τις προσπάθειες όλων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Της διοίκησης, των εργαζομένων και των χρηστών – πελατών της εταιρίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην καλή και αποτελεσματική λειτουργία της. Η ΟΛΘ ΑΕ συνεχίζει και μέσα στο 2014 την δυναμική της πορεία, παρά την πολυετή ύφεση και τη γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter