Δευ05132024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναπροσαρμόζει προσεγγίσεις στην Α. Μεσόγειο η CMA CGM

0CMA

Αναπροσαρμόζει προσεγγίσεις στην Α. Μεσόγειο η CMA CGM, Η νέα δομή TULYB θα στοχεύει στις αγορές της Τουρκίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αιγύπτου και της Λιβύης. Αντίστοιχα η δομή GTL θα εξυπηρετεί τις αγορές της Ελλάδας/Θεσσαλονίκης, της Κύπρου, της Αιγύπτου, του Λιβάνου, της Τουρκίας και της Λιβύης. Όλα τα POL/POD θα καλυφθούν και όλοι οι διάδρομοι θα δοθούν απευθείας μέσω TULYB, GTL και EMED2 (μόνο για το σκέλος Βηρυτός – Λεμεσός).
Αυτές οι ενημερωμένες εβδομαδιαίες υπηρεσίες (ξεκινώντας από το πρώην Aliaga στις 7 Νοεμβρίου και πρώην Θεσσαλονίκη στις 10 Νοεμβρίου) προσαρμόστηκαν για να διατηρήσουν βιώσιμες θαλάσσιες γέφυρες σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τη Λιβύη, ανέφερε η εταιρεία, καθώς και να προσφέρουν διεθνή συνδεσιμότητα μέσω των περιφερειακών κόμβων της στη Βηρυτό, την Αλεξάνδρεια και τη Μάλτα.
Σύμφωνα με την CMA CGM, ο στόλος της TULYB θα περιλαμβάνει τρία πλοία χωρητικότητας 1.300 TEU.
Η εβδομαδιαία εναλλαγή λιμένων της «λούπας»που αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου θα έχει ως εξής: Aliaga / Gemlik / Gebze / Ambarli / Piraeus / Limassol / Alexandria Old Port / Misurata / Aliaga
Η διαδρομή GTL της CMA CGM θα έχει τέσσερα πλοία συνολικής χωρητικότητας 1.100 TEU. Η εβδομαδιαία εναλλαγή λιμένων της «λούπας» που θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει: Thessaloniki/Limassol/Damietta/Beirut/Iskenderun/Malta/Tripoli/Misurata/Thessaloniki.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter