Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τρία δις δολάρια για εξηλεκτρισμό…

dolar 00

Τα λιμάνια των ΗΠΑ πρόκειται να επωφεληθούν από έναν γύρο χρηματοδότησης αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προορίζεται για τον εξηλεκτρισμό και τη μείωση των εκπομπών αέριων ρύπων.
Η χρηματοδότηση έχει συμπεριληφθεί στον πολυαναμενόμενο νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού που εγκρίθηκε στη Γερουσία των ΗΠΑ στις 7 Αυγούστου. Η Βουλή αναμένεται να επιστρέψει από τη διακοπή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο αργότερα αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα κινηθεί για υπογραφή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Το νομοσχέδιο εισάγει επιχορηγήσεις για τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στα λιμάνια, αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες θα υποστηρίξουν την αγορά και εγκατάσταση εξοπλισμού και τεχνολογίας μηδενικών εκπομπών στα λιμάνια. Ο νόμος περιλαμβάνει επίσης 1 δισεκατομμύριο δολάρια που προορίζονται για την αντικατάσταση βαρέων επαγγελματικών οχημάτων με εναλλακτικές λύσεις μηδενικών εκπομπών.
Τα λιμάνια των ΗΠΑ έχουν εκφράσει τη δέσμευσή τους να επενδύσουν πάνω από 49,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε έργα πράσινης υποδομής την επόμενη δεκαετία. Στο πλαίσιο του προγράμματος AAPA POWERS, η ένωση υποστηρίζει ομοσπονδιακές πολιτικές για την υποστήριξη της αμερικανικής ενεργειακής ικανότητας, της ρεαλιστικής απανθρακοποίησης, της τεχνολογίας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.
Ορισμένοι από αυτούς τους στόχους βιωσιμότητας περιλαμβάνουν την ενίσχυση της παγκόσμιας διαθεσιμότητας ενέργειας μέσω της ικανότητας εξαγωγής LNG και άλλων «καυσίμων γέφυρας», την επένδυση σε τεχνολογία και υποδομές για ναυτιλιακά καύσιμα επόμενης γενιάς, την ενίσχυση των ηλεκτρικών υποδομών, την ενίσχυση της ενέργειας και της ανθεκτικότητας των ακτών, καθώς και την κατασκευή φυσικών και ανθρώπινων υποδομών για αιολική ενέργεια στα λιμάνια των ΗΠΑ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter