Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επενδύει σε κόμβο διαχείρισης κενών «κουτιών η MSC

0Containers stacked

Το Shanghai International Port Group ( SIPG) ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας κοινοπραξίας με τη Mediterranean Shipping Co με στόχο την διαχείριση κόμβου διακίνησης κενών εμπορευματοκιβωτίων. Ο κόμβος που θα αναπτυχθεί στο λιμάνι Yangshan το οποίο διαχειρίζεται τα περισσότερα από τα εμπορευματοκιβώτια του λιμένα της Σαγκάης. Ο SIPG, ο κύριος φορέας εκμετάλλευσης του πιο πολυσύχναστου λιμανιού κιβωτίων στον κόσμο, δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην ανάπτυξη του κέντρου αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων το οποίο θα επιτρέπει την παρακολούθηση και τον καλύτερο κύκλο εργασιών του εξοπλισμού.
Να σημειωθεί ότι στοιχεία για το κέντρο διαχείρισης, το οποίο θα βασίζεται σε νέα αποθήκη 450.000 τ.μ. στο Yangshan, είχαν γνωστοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο, με την υποστήριξη αρκετών μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των MSC, Maersk, CMA CGM και Evergreen.
Η συνεργασία πραγματοποιείται εν μέσω μεγάλης συμφόρησης που προκλήθηκε από την πανδημία σε λιμάνια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οδηγώντας σε έλλειψη εμπορευματοκιβωτίων στην Ασία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter