Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Blank sailings…

0koyti

Blank sailings μέχρι και τον Μάρτιο του 2022 και βλέπουμε... Αναλυτές σε ρόλο «μάντη» προσπαθούν να διερμηνεύσουν τα «στοιχεία» στη παγκόσμια αγορά σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν τον χρόνο αποκλιμάκωσης της «κρίσης» στην εφοδιαστική με τους ναύλους για τα «κουτιά» να παραμένουν σε ιστορικά υψηλά. Στοιχεία της Sea-Intelligence που αναλύει τα Παρεπόμενα» στις καθυστερήσεις σε κομβικής σημασίας λιμάνια ανά τον κόσμο εικάζει ότι από τον Μάρτιο του 2022 και έπειτα θα καταγραφεί αποκλιμάκωση. Ωστόσο Maersk, Hapag-Lloyd, και MSC έχουν όλοι παραλείψει τις προσεγγίσεις σε μεγάλα παγκόσμια λιμάνια τις τελευταίες εβδομάδες αναδιαμορφώνοντας τις «λούπες» ενώ στην Ευρώπη οι καθυστερήσεις σε λιμάνια έχουν συμπαρασύρει τα προγράμματα σε βασικές γραμμές με τις μεταφορτώσεις να έχουν αυξηθεί «αναγκαστικά» καθώς «κουτιά» δεν κατεβαίνουν στα προκαθορισμένα λιμάνια.
«Αποπλέοντας» το 2021 σε δεκατρείς μέρες αφήνει «νωπό» το αποτύπωμα του ατυχήματος του Σουέζ, τους ναύλους των κουτιών να «ίπτανται κοντά στην στρατόσφαιρα» σε σχέση με το «μακρινό» 2019 και το παγκόσμιο εμπόριο να βρίσκεται σε «κατάσταση νευρικής κρίσης» καθώς οι μεταλλάξεις της πανδημίας, όπως εικάζουν οι υγειονομικοί μάλλον δεν θα «καταλήξουν» στο «Όμικρον».

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter