Πεμ05162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκτιμώμενη Ώρα Άφιξης…

0Containers stacked

Η επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της εφοδιαστικής θα συμβάλει στην αποφυγή δυσλειτουργιών της από «έκτακτα γεγονότα». Στο τραπέζι των αναλυτών της εφοδιαστικής έχει πέσει ήδη ο όρος «Εκτιμώμενη Ώρα Άφιξης» την στιγμή που ο κλάδος της εφοδιαστικής εξακολουθεί να αγωνίζεται για τη θέσπιση προτύπων για την ανταλλαγή δεδομένων.
Η ανταλλαγή δεδομένων αρχίζει πράγματι να βελτιώνεται και τον Ιούλιο του 2021 η Digital Container Shipping Association (DCSA) ξεκίνησε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους παρόχους λύσεων και υπηρεσιών να επικυρώσουν την υιοθέτηση προτύπων που βασίζονται στη λίστα ελέγχου αυτοπιστοποίησης DCSA (SCC). Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2021, εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, συμπεριλαμβανομένων των Ocean Network Express (ONE) και Mediterranean Shipping Company (MSC), υιοθέτησαν τα πρότυπα DCSA Track &Trace (T&T).
Η «Εκτιμώμενη Ώρα Άφιξης» σηματοδοτεί την έναρξη μίας σημαντικής αλλαγής στα δεδομένα της εφοδιαστικής καθώς θα μειώσει την «σπατάλη χρόνου» στους κρίκους της καθιστώντας τις συνδυασμένες μεταφορές πιο αποδοτικές. Ωστόσο για να επιτευχθεί το ζητούμενο βασική προϋπόθεση είναι η ψηφιοποίηση του συνόλου των εμπλεκόμενων στην εφοδιαστική ανεξαρτήτως μεγέθους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter