Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο στόλο της Silversea Cruises το Silver Endeavour

0σιλβερσι

Η Silversea Cruises καλωσόρισε το Silver Endeavour στον στόλο της ένα από τα πιο πολυτελή πλοία αποστολής στον κόσμο.

Το πέμπτο πλοίο αποστολής στον στόλο των 11, το Silver Endeavor ενισχύει τη θέση της Silversea ως ηγέτη στην κρουαζιέρα υπερπολυτελών αποστολών, διευρύνοντας την πιο διαφορετική πολική προσφορά του κλάδου για την απόλαυση των επισκεπτών. Σχεδιασμένο ειδικά για να μεταφέρει ταξιδιώτες στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Πολικών Περιοχών, το Silver Endeavour θα τεθεί σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2022, αντικαθιστώντας το Silver Explorer από την εποχή της Ανταρκτικής 2022/2023—συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά δημοφιλών δρομολογίων του πλοίου Antarctica Bridge.
«Ένα από τα πιο πολυτελή πλοία αποστολής που επιπλέει, το Silver Endeavor θα επιταχύνει τη στρατηγική μας ανάπτυξης, εμπλουτίζοντας την προσφορά μας σε πρωτοφανή επίπεδα και επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως η κορυφαία υπερπολυτελής γραμμή κρουαζιέρας», δήλωσε ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea Cruises. . «Ο κλάδος της κρουαζιέρας της αποστολής είναι έτοιμη να επαναλάβει την επιταχυνόμενη ανάπτυξη, λόγω της ζήτησης μεταξύ υψηλού επιπέδου, εύπορων πελατών για ταξίδια σε απομακρυσμένους και δυσπρόσιτους προορισμούς. Η Silver Endeavour θα ενισχύσει την πολική προσφορά μας, διαφοροποιώντας περαιτέρω το προϊόν ευρείας γκάμας μας. Με τη συνεχή υποστήριξη του Royal Caribbean Group, ενισχύουμε την εμπειρία κρουαζιέρας για τους επισκέπτες μας, ξεκλειδώνοντας τους πιο ανταποδοτικούς προορισμούς στον κόσμο με τρόπο που μόνο η Silversea μπορεί».
Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές πολικής κλάσης PC6, το Silver Endeavor είναι σχεδιασμένο για πολική εξερεύνηση. Διαθέτει ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία στον κλάδο αναλογία Zodiac προς επισκέπτες και τεχνολογία αιχμής πλοήγησης και εξερεύνησης, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος απομακρυσμένης κάμερας, το οποίο μπορεί να καταγράψει εικόνες υψηλής ποιότητας από 5 χιλιόμετρα, μεταξύ άλλων ανέσεων. Θα διατηρήσει το εμπορικό σήμα πολυτέλειας της Silversea, με αναλογία πληρώματος προς επισκέπτη περίπου 1:1.
Απλωμένο σε οκτώ καταστρώματα, το Silver Endeavor με όλες τις σουίτες προσφέρει στους επισκέπτες τα πιο ευρύχωρα καταλύματα στην κρουαζιέρα της αποστολής, διατηρώντας το σήμα κατατεθέν του επιπέδου άνεσης της Silversea.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter