Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έτοιμο να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες το Costa Magica

0ΚόσταΜάτζικα

Η Costa Cruises της Carnival Corporation προσέφερε το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica ως προσωρινή λύση στέγασης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, σε περίπτωση που το χρειαστεί η Ιταλική κυβέρνηση.
"Προσφέραμε στην Ιταλική κυβέρνηση το Costa Magica να ενσωματωθεί στα σχέδια της Εθνικής Πολιτικής Προστασίας ως πιθανό προσωρινό κόμβο φιλοξενίας για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, σε περίπτωση αύξησης του αριθμού αφίξεων στην Ιταλία τις προσεχείς εβδομάδες ως αποτέλεσμα παρατεταμένων συγκρούσεων", ανέφερε η επιχείρηση, σε ανακοίνωσή της.
Το πλοίο που κατασκευάστηκε το 2004 είναι εκτός λειτουργίας εν όψει της μεταφοράς του στο εμπορικό σήμα Carnival Cruise Line αργότερα αυτό το έτος και αυτή τη στιγμή είναι αγκυροβολημένο στη Λα Σπέτσια. Το πλοίο έχει πάνω από 1.350 καμπίνες.
"Οι σκέψεις μας είναι με τους πληγέντες, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών των πολλών Ουκρανών υπαλλήλων μας που δικαιολογημένα ανησυχούν για τους αγαπημένους τους. Ως άμεση στήριξη στις ανάγκες του πληθυσμού που έχει πληγεί από τις επιπτώσεις της σύγκρουσης, έχουμε ήδη δωρίσει ιατρικές προμήθειες και φάρμακα απαραίτητα για τη θεραπεία τραυματισμών και κοινών ασθενειών", ανέφερε η εταιρία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter