Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Πειραιάς homeport για το MSC Lirica από το καλοκαίρι του 2022

MSC LIRICA 1

Με λιμάνι βάσης (homeport) για όλη τη σεζόν τον Πειραιά, η MSC Cruises ξεκινά τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου από το καλοκαίρι του 2022.

Το MSC Lirica θα προσφέρει ένα νέο δρομολόγιο 7 διανυκτερεύσεων, με 28 ταξίδια μεταξύ Απριλίου 2022 και Οκτωβρίου 2023 από τον Πειραιά με επισκέψεις στο Κουσάντασι της Τουρκίας, στη Χάιφα του Ισραήλ, στη Λεμεσό της Κύπρου και στα ελληνικά νησιά Ρόδο και Σαντορίνη, πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι επισκέπτες του πλοίου μπορούν να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα των 7 διανυκτερεύσεων με επιβίβαση στον Πειραιά για πρώτη φορά, ενώ μπορούν να επιβιβαστούν στο πλοίο και στο Κουσάντασι, τη Χάιφα ή τη Λεμεσό.

Η Κρήτη θα είναι επίσης ένας από τους σταθμούς των τεσσάρων 11-ήμερων δρομολογίων του MSC Lirica στην Ανατολική Μεσόγειο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022, με επισκέψεις στο Ηράκλειο.

Τα δρομολόγια του MSC Lirica, όπως ισχύει για όλα τα πλοία της MSC Cruises, θα είναι ανοιχτά μόνο σε επισκέπτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της COVID-19.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται, επίσης, σε τρία ακόμα δρομολόγια πλοίων της MSC Cruises στην Ανατολική Μεσόγειο. Συγκεκριμένα, το MSC Armonia θα επισκέπτεται τον Πειραιά σε εβδομαδιαία βάση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το MSC Fantasia από τον Σεπτέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 11 διανυκτερεύσεων με σταθμό τον Πειραιά ώστε οι επιβάτες να επισκέπτονται την Αθήνα. Τέλος, τα καλοκαιρινά δρομολόγια του MSC Musica περιλαμβάνουν επισκέψεις στο Κατάκολο (για πρόσβαση στην Αρχαία Ολυμπία), στο Ηράκλειο και στη Σαντορίνη.

Ο Angelo Capurro, Εκτελεστικός Διευθυντής της MSC Cruises, δήλωσε: «Η Ελλάδα θα είναι σημαντικός παίκτης στο πρόγραμμά μας για κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο το επόμενο καλοκαίρι, με επισκέπτες να επιβιβάζονται στον Πειραιά για πρώτη φορά καθώς το λιμάνι θα είναι η βάση για το MSC Lirica, ενώ τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας θα επισκέπτονται πανέμορφους προορισμούς της χώρας».
«Το αεροδρόμιο της Αθήνας θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο, με πολλούς επισκέπτες να πετούν από όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να επιβιβαστούν στο MSC Lirica, να απολαύσουν μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές διακοπών και να περάσουν αξέχαστες στιγμές εν πλω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Και ο κ. Capurro κατέληξε: «Οι επισκέπτες μας μπορούν να ανυπομονούν για τις υπέροχες και δημοφιλείς κρουαζιέρες μας στην Ευρώπη, που προσελκύουν και καλωσορίζουν 180 διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, όπου μπορούν να νιώθουν νιώθουν σαν στο σπίτι τους, χαλαροί και πάνω απ' όλα ασφαλείς».

Το MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία σε 992 ευρύχωρες καμπίνες επισκεπτών, παρέχοντας μια ατμόσφαιρα χαλαρής ευρυχωρίας, με υπέροχη εσωτερική θέα από το φουαγιέ και ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό από τα παράθυρα των σαλονιών.

Το πλοίο προσφέρει επιλογή από σαλόνια και μπαρ, όπως το λαμπερό μπαρ Beverly Hills ή η παραδοσιακή παμπ Lord Nelson σε αγγλικό στιλ, που αποτελούν τον τέλειο χώρο για ένα ποτό πριν από το θέατρο. Για τις οικογένειες υπάρχει ένας παιδότοπος που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το LEGO Group και την Chicco, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με δύο πισίνες και πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το MSC Aurea Spa προσφέρει ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν, ενώ το Broadway Theatre προσφέρει ψυχαγωγία κάθε βράδυ. Και με δύο κύρια εστιατόρια, ένα μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar, οι επισκέπτες έχουν δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε επίσημες ή πιο χαλαρές επιλογές για φαγητό.

Από τον Αύγουστο του 2020 οι επισκέπτες της MSC Cruises ταξιδεύουν με την προστασία του κορυφαίου πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας της εταιρείας, που αναπτύχθηκε με τη συμβολή ενός επιτελείου ειδικών και έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό σε όλα τα στάδια της πανδημίας. Το πρωτόκολλο σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται ανάλογα με την κατάσταση στη στεριά και τους τελευταίους 16 μήνες τα ισχύοντα μέτρα είτε έχουν χαλαρώσει είτε έχουν αυστηροποιηθεί ώστε να ταιριάζουν με την εξέλιξη της πανδημίας, διασφαλίζοντας σταθερά την υψηλότερη δυνατή προστασία για τους επισκέπτες, τα πληρώματα και τους προορισμούς που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises.

Η MSC Cruises θέλει να βοηθήσει τους επισκέπτες της να κάνουν κρατήσεις με σιγουριά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές του 2022 και για αυτό όλες οι νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 θα υπόκεινται σε ευέλικτη πολιτική κρατήσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση με μια τυπική προκαταβολή και μπορούν να προγραμματίσουν εκ νέου την κρουαζιέρα τους χωρίς πρόσθετη χρέωση έως και 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας ή 21 ημέρες για κράτηση Fly & Cruise. Οι ίδιοι όροι ισχύουν για κάθε επισκέπτη που έχει κάνει κράτηση για κρουαζιέρα για την τρέχουσα χειμερινή σεζόν 2021/22.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλοκαιρινά δρομολόγια της MSC Cruises για το 2022, επισκεφτείτε εδώ ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
Οι προδιαγραφές του MSC Lirica
Όνομα πλοίου: MSC Lirica
Μικτή χωρητικότητα: 65.591 GT
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών: 2.679
Μέλη πληρώματος: 721
Αριθμός καμπινών: 992
Μήκος / Δοκός / Ύψος: 274,9 μ. / 32 μ. / 54 μ.
Μέγιστη ταχύτητα: 21,7 κόμβοι

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter