Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τέσσερα κρουαζιερόπλοια κτίζει στην Fincantieri η MSC

0msc 600

Ο πρώτος χάλυβας για την τρόπιδα του Explora I, το πρώτο από τα τέσσερα νέα πολυτελή κρουαζιερόπλοια που κατασκευάζει η Fincantieri για την Explora Journeys, το νέο luxury brand του Ομίλου MSC, κόπηκε προχθές.

Η παραγγελία για αυτή την κατηγορία πλοίων, που είχε ανακοινωθεί το 2018, αξίζει συνολικά πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Το Explora I θα κατασκευαστεί στο ναυπηγείο Monfalcone με παράδοση το 2023.
Η κοπή χάλυβα πραγματοποιήθηκε στο San Giorgio di Nogaro (Udine) στο Centro Servizi Navali, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εφοδιαστική και την παραγωγή λαμαρίνας για τα ναυπηγεία Fincantieri που βρίσκονται στη βορειοανατολική Ιταλία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Pierfrancesco Vago, εκτελεστικός πρόεδρος της MSC Cruises, ο Μάικλ Ανγκερέρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Explora Journeys και ο Φάμπιο Γκάλια, γενικός διευθυντής της Fincantieri. Τα πλοία της κατηγορίας explora θα παραδίδονται ένα ετησίως μεταξύ 2023 και 2026 και υπόσχονται να παρέχουν στους επισκέπτες «ταξίδια ανακάλυψης». Και τα τέσσερα σκάφη θα έχουν ολική χωρητικότητα περίπου 64.000 τόνων και θα διαθέτουν 461 σουίτες επισκεπτών, σε αυτό που η MSC ονομάζει εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό για να εξασφαλίσει την άνεση και τη χαλάρωση των επισκεπτών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter