Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην MSC ο Κυριάκος Αναστασιάδης

0Kerry Anastassiadis

Ο Κυριάκος (Κέρι) Αναστασιάδης ανέλαβε ανώτερος σύμβουλος θεσμικών και θαλάσσιων υποθέσεων (senior advisor for institutional and maritime affairs) στην MSC Cruises, όπου θα έρχεται σε επαφή με δημόσιες αρχές και ρυθμιστικούς φορείς. Πριν από την ένταξή του στην MSC Cruises ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises με έδρα την Ελλάδα
Ο Kerry διορίστηκε το 2017 ως πρόεδρος της Cruise Lines International Association (CLIA), όπου υπερασπίστηκε ενεργά τη φήμη και το ρεκόρ της βιομηχανίας κρουαζιέρας ενώπιον των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων δημόσιων αρχών σε όλη την Ευρώπη.
Προηγουμένως, κατείχε μια σειρά από ανώτερες εκτελεστικές θέσεις ως Γενικός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος σε αρκετές διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Company, Aujan Coca-Cola Beverages Company, Polariod και Procter & Gamble που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter