Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επεκτείνει το 2022 το Cruise with Confidence η MSC Cruises

0msc 600

Η MSC Cruises ξεκίνησε την καλοκαιρινή της καμπάνια για το 2022 στο πλαίσιο του προγράμματος Cruise with Confidence, επιβεβαιώνοντας ότι όλα τα δρομολόγια μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 θα τηρήσουν το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας της κρουαζιέρας, την ευέλικτη πολιτική κρατήσεων, τις απαιτήσεις εμβολιασμού και θα επιστρέψουν εκδρομές στην ξηρά.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ,το Cruise with Confidence θα καλύψει όλες τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις για δρομολόγια μέχρι το τέλος της επόμενης θερινής περιόδου. Η MSC Cruises έχει ήδη κάνει κρουαζιέρες με πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες στο πλαίσιο του προγράμματος, σε όλες τις φάσεις της πανδημίας – παρελθόν και παρόν. «Καταφέραμε να ηγηθούμε της επανεκκίνησης του κλάδου μας τον Αύγουστο του περασμένου έτους χάρη σε ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας που σχεδιάστηκε για να προσαρμοστεί στην εξέλιξη της πανδημίας στην ξηρά και έκτοτε έχει θέσει τα πρότυπα σε ολόκληρο τον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Με αυτό, μπορέσαμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας στους επισκέπτες, το πλήρωμα και τις κοινότητές μας, όπου τα πλοία μας καλούν να καλωσορίσουν υπεύθυνα και με ασφάλεια πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες για την απόδρασή τους στη θάλασσα", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, Gianni Onorato.
«Με την πανδημία να συνεχίζει να εξελίσσεται, κατανοούμε τη σημασία της ύπαρξης σαφών πληροφοριών για να διαβεβαιώσουμε τους επισκέπτες μας ότι μπορούν να κάνουν κράτηση για κρουαζιέρα με αυτοπεποίθηση και με ευελιξία για να τους δώσουμε απόλυτη ηρεμία. Έτσι επεκτείνουμε την επιτυχημένη μας εγγύηση Κρουαζιέρας με Σιγουριά σε όλες τις κρουαζιέρες μέχρι το καλοκαίρι του 2022 για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους νέους και υπάρχοντες επισκέπτες μια ασφαλή, ευέλικτη και ευχάριστη επιλογή διακοπών. Ενισχυμένη με το απαιτούμενο πρόγραμμα προστασίας από τον COVID-19, αυτή η ασφάλιση παρέχει στους επισκέπτες επιπλέον ασφάλεια πριν και κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.
Η MSC δήλωσε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί και να προσαρμόζει το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας που αναπτύχθηκε πέρυσι από το Blue Ribbon COVID Expert Group που βοήθησε στην ενημέρωση του πρωτοκόλλου λειτουργίας της MSC Cruises για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και του πληρώματος κατά τη διάρκεια κάθε πτυχής του ταξιδιού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter