Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί το Greek Maritime Golf Event

0shutterstock

Στις 7-10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Costa Navarino, στη Μεσσηνία με ένα πλήρες πρόγραμμα για τους λάτρεις του γκολφ και της ναυτιλίας θα διεξαχθεί το Greek Maritime Golf Event.
Ειδικότερα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα κάνουν την εγγραφή τους στις 08:30 το πρωί στο The Bay Course Club House ώστε να λάβουν μέρος στον αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00π.μ. στο The Bay Course. Οι ομάδες θα απολαύσουν το παιχνίδι τους με θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, η γκολφική δράση μεταφέρεται στο The Dunes Course. Η έναρξη του αγώνα shotgun scramble θα δοθεί στις 10:00π.μ. με τις ομάδες να διεκδικούν την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στη γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.
Οι non-golfers θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο γκολφ και να μάθουν τις βασικές αρχές του Ολυμπιακού αθλήματος, δίπλα σε επαγγελματίες, στο Golf Clinic που θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00μ.μ. στο The Dunes Course.
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το τουρνουά θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Welcome Cocktail by Marine Tours και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Prize Giving Cocktail. Το Greek Maritime Golf Event θα ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα στο Prize Giving Ceremony που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 20:00μ.μ. για την ανακοίνωση και στέψη των φετινών πρωταθλητών.
Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter