Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Έδεσε» το πρώτο σκάφος στην ανανεωμένη Astir Marina

0Astir Marina

Η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. (Astir Marina), με χαρά και υπερηφάνεια υποδέχτηκε το Σάββατο 20 Μαΐου, το πρώτο σκάφος στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις της.
Το πρώτο σκάφος που ελλιμενίστηκε, έκανε την εμφάνισή του το περασμένο Σάββατο σηματοδοτώντας τη νέα εποχή λειτουργίας της ιστορικής μαρίνας στη χερσόνησο του Αστέρα. Η Αστήρ Μαρίνα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανακαίνισής της και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα σκάφη στις υπερσύγχρονες υποδομές της και να παρέχει στους επισκέπτες της μοναδικές εμπειρίες, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και πολυτέλειας.
Η πρόσφατη υπογραφή τριετούς συνεργασίας με την Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP) ή Ports de Monaco, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την ανταλλαγή καλών πρακτικών, διασφαλίζει και επιβεβαιώνει τις αρίστου επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες σε συνδυασμό με την απόλυτα καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της μαρίνας.
Η εκσυγχρονισμένη Αστήρ Μαρίνα, με 59 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, εμπορικά καταστήματα διάσημων οίκων, καθώς και έναν παράκτιο περίπατο με επιπλέον χώρους πρασίνου αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο σύγχρονες και πολυτελείς μαρίνες. Με καινοτόμες υποδομές ελλιμενισμού σκαφών, ψυχαγωγίας και αγορών, η μαρίνα στη Βουλιαγμένη θα πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στις κορυφαίες μαρίνες στη Μεσόγειο και θα αναβαθμίσει σημαντικά το τοπικό και εθνικό τουριστικό προϊόν.
Η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι με τον ερχομό του πρώτου σκάφους στην Astir Marina. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή, καθώς ένα σπουδαίο έργο ολοκληρώνεται και γίνεται σταδιακά πραγματικότητα. Εργαζόμαστε ακατάπαυστα και ανυπομονούμε να δούμε τη μαρίνα σε πλήρη λειτουργία, γεμάτη σκάφη και κόσμο που απολαμβάνει τις ασυναγώνιστες εμπειρίες που έχουμε σχεδιάσει για τους επισκέπτες μας.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter