Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Zizoo έρχεται στην Αθήνα και “ταράζει” τα νερά της Μεσογείου

0Zizoo PR 1 Small

Η Zizoo, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στον κόσμο με έδρα το Βερολίνο, μόλις άνοιξε νέο γραφείο στην Αθήνα!

Η καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου θα λειτουργήσει ως στρατηγικός κόμβος για την προώθηση της περαιτέρω ανάπτυξής της στην Ευρώπη, με την αυξανόμενη ζήτηση στις ενοικιάσεις σκαφών να αποτελούν το έναυσμα για την επέκταση του αποτυπώματός της στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ανατρέποντας την αγορά ενοικίασης σκαφών
Η πλατφόρμα της Zizoo δίνει την ευκαιρία σε κάθε "θαλασσόφιλο" που θέλει να πραγματοποιήσει το ταξίδι των ονείρων του, να βρει το σκάφος που θα τον ταξιδέψει στο απέραντο μπλε της Μεσογείου. Από ολιγοήμερες μέχρι πολυήμερες ενοικιάσεις, με ή χωρίς πλήρωμα, ιστιοφόρων ή καταμαράν, μέχρι yacht και ταχύπλοα, η Zizoo, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, διαθέτει πάνω από 44.000 διαφορετικά σκάφη για να διαλέξετε - όλα μέσα από ένα μόνο μέρος, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με πάνω από 5.000 εταιρείες charter που αριθμούν στην πρωτοποριακή της SaaS πλατφόρμα, η Zizoo παραδίδει ένα ολοκληρωμένο τεχνολογικό οικοσύστημα λύσεων για τον κλάδο του ναυτικού τουρισμού.

Υποδεχόμαστε τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα
Η Zizoo γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια του νέου της γραφείου στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα. Ο νέος αυτός κόμβος ήδη βλέπει ανάπτυξη, με την ομάδα να αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες. "Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς στην Ευρώπη, ειδικά για τους πελάτες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά τώρα οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας της Ολλανδίας , της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου είναι επίσης πρόθυμοι να ξεκινήσουν ένα ταξίδι από την Αθήνα", δήλωσε ο Ιωάννης Σαββίδης, CRO της Zizoo. Μιλώντας για το άνοιγμα του νέου γραφείου, ο κ. Σαββίδης δήλωσε ότι το ελληνικό γραφείο θα βοηθήσει την Zizoo να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες της και να τους παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη σε τοπικό επίπεδο. "Το άνοιγμα ενός γραφείου στην Αθήνα ήταν ένα φυσικό βήμα για εμάς και μας επιτρέπει να είμαστε πιο κοντά στις εταιρείες ναύλωσης και να υποστηρίζουμε τη ναυτιλιακή βιομηχανία σε τοπικό επίπεδο".
Αυτόν τον μήνα η Zizoo ανακοίνωσε επίσης το άνοιγμα του γραφείου της στο Μαϊάμι, το πρώτο της στις ΗΠΑ.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Zizoo
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος φαίνεται να υπάρχει μια τάση προς τις διακοπές με σκάφος για τους τουρίστες σε όλη την Ευρώπη. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε 150% περισσότερα έσοδα σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή και αναμένουμε ότι η αυξανόμενη ζήτηση για ενοικιάσεις σκαφών θα συνεχιστεί", πρόσθεσε ο Σαββίδης.

Η αγορά ενοικίασης σκαφών παρουσιάζει έντονη άνοδο της ζήτησης των πελατών τα τελευταία δύο χρόνια, αυξάνεται στα 17 δισ. δολάρια το 2021, ξεπερνώντας το μέγεθος της αγοράς κρουαζιέρας (7,25 δισ. δολάρια) και αναμένεται να ξεπεράσει τα 28 δισ. δολάρια μέχρι το 2031 με 5,3% CAGR. Ως αποτέλεσμα, η Zizoo κατέγραψε αύξηση των πωλήσεων κατά +190% σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2021. Αυτές οι άνοδοι, σε συνδυασμό με την ποιότητα της πλατφόρμας της Zizoo, των συνεργασιών και της εξυπηρέτησης, την έχει αναβαθμίσει ώστε να απαριθμεί πλέον πάνω από 200 χιλ. εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως.

"Έχω ακούσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την έκφραση "ταξίδι εκδίκησης" για να περιγράψουν τη συσσωρευμένη ζήτηση για ταξίδια μετά την άρση των λουκέτων", δήλωσε ο Σαββίδης. "Το Yachting είναι στή λίστα επιθυμιών πολλών ανθρώπων και αντί να περιμένουν, νομίζω ότι η πανδημία έκανε πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν το γιατί να περιμένουν, να μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή τους, πιο εύκολα από ποτέ".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter