Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Nάξος και Σίφνος στους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου

0kamares

Στην ετήσια λίστα με τους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου για το 2021, συμπεριλαμβάνονται η Νάξος και η Σίφνος, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας Imagine Magazin.

Η λίστα «Special Destinations» του περιοδικού που περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, διαμορφώνεται σταδιακά σε όλη τη διάρκεια του έτους μέσα από έρευνα των ταξιδιωτικών συντακτών του. Εκτός από τη Νάξο και τη Σίφνο, οι προορισμοί που εντάσσονται στη λίστα για το 2021 είναι οι Αμπού Ντάμπι, Κουρακάο, Μαλδίβες, Στοκχόλμη, Ντουμπάι, Μπουένος Άιρες, Μαυρίκιος, Κιλιμάντζαρο, Σάλτσμπουργκ, Σαρδηνία, Τανζανία, Ίμπιζα, Κανάρια νησιά, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Βερολίνο, Αρούμπα, Φλόριντα, Μονακό, Κατάρ, Μποντρούμ, Μαδέιρα και Αρούμπα.

https://www.imaginemag.ch/naxos-die-kompletteste-insel-der-kykladen/. Στη λίστα «special destinations» η Νάξος παρουσιάζεται ως τον «πληρέστερο» προορισμό των Κυκλάδων που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. "Ενόψει μίας νέας τουριστικής περιόδου με πολλά αινίγματα, η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στα ποιοτικά φυσικά, πολιτιστικά, ιστορικά και γαστρονομικά της χαρακτηριστικά", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

https://www.imaginemag.ch/sifnos-die-stille-kraft-der-kykladen/. Ως η «ήρεμη δύναμη» των Κυκλάδων, η Σίφνος διεκδικεί επάξια μία θέση ανάμεσα στους προορισμούς που ξεχωρίζουν για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό. "Ο προορισμός «χτίζει» δυνατές σχέσεις με το ταξιδιωτικό κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται από το πλήθος των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αλλά και τις υψηλές αντοχές που επέδειξε η Σίφνος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία", δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter