Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκοψε πίττα η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ

0ΕΚΟ ΠΙΤΑ

Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εκδήλωση κοπής πίττας της Οργάνωσής μας έλαβε χώρα -σε ένα εξόχως εγκάρδιο κλίμα- στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Golf Γλυφάδας, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, Βουλευτές και ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Φορέων, Θεσμικοί Παράγοντες καθώς και Επιχειρηματίες & Στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωσή μας, αποδεικνύοντας ένας έκαστος εμπράκτως την στήριξή του στο σημαντικό έργο της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ.

Ο Πρόεδρος κύριος Ελευθέριος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό και η Γενική Γραμματέας μας κυρία Αλεξάνδρα Γκανά -συνεπικουρούμενη από Μέλη Δ.Σ.- συντόνισε την εκδήλωση, καλώντας στο βήμα τους εξέχοντες προσκεκλημένους, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους ανέδειξαν την κομβική σημασία της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ., υπογραμμίζοντας την διαχρονική συνέπεια που επιδεικνύει από ιδρύσεώς της, ως άοκνος αρωγός, συμβάλλοντας στην εκπόνηση και ανάδειξη των θέσεων και πρωτοβουλιών της Νέας Δημοκρατίας, που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάδειξη της Ελληνικής Ναυτιλίας και Ναυτοσύνης.

Η προσεχής Ημερίδα της Οργάνωσής μας θα διεξαχθεί προς το τέλος Μαρτίου, στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου με θέμα την Ψηφιακή Μεταρρύθμιση στην Ναυτιλία, ενώ σύντομα θα δρομολογηθούν θεσμικές συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου μας στη Νησιωτική Ελλάδα, με πρώτους σταθμούς την Κρήτη και την Κεφαλλονιά, ενώ το Φθινόπωρο προγραμματίζεται η επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αξίζει δε να τονιστεί πως -με αμείωτο ενδιαφέρον- συνεχίζονται οι επισκέψεις της Ειδικής Ομάδας Εκπαίδευσης της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Ν.Δ., σε Ναυτικές Ακαδημίες και σχολεία, με σκοπό την υποβολή ολοκληρωμένης πρότασης για την Ναυτική Εκπαίδευση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και αφού προηγήθηκε η υποβολή σχεδίου Νόμου για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου του Ν. 27/75.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter