Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

“Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα – Μία Νέα Εποχή”

ellada oikonomia 05454

Η Capital Link έχει εγκαινιάσει μια σειρά webinars τα οποία πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την ανάδειξη του προφίλ της Ελλάδας ως επιχειρηματικού, επενδυτικού και πολιτιστικού προορισμού στην ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα.

Το webinar της Capital Link “Investment Opportunities in Greece – A New Era” | “Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα – Μία Νέα Εποχή”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουλίου, 2021| 11:00 πμ EST (Νέα Υόρκη) – 16:00 μμ Λονδίνο – 18:00 μμ Αθήνα.

To webinar περιλαμβάνει one-on-one discussion|συζήτηση μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον κ. Jay Collins, Vice Chairman of Banking, Capital Markets and Advisory της Citi.

Η επιστροφή της Ελλάδας στην οικονομική ανάπτυξη έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών, το οποίο ενισχύεται περαιτέρω από κυβερνητικές πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. Θα είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος η one-on-one discussion|συζήτηση μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον κ. Jay Collins, Vice Chairman of Banking, Capital Markets and Advisory της Citi, σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας ως κορυφαίου πόλου έλξης επενδύσεων για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα, καθώς και το Project "Το Ελληνικό", που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστικά έργα ανάπλασης παγκοσμίως και αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την Ελλάδα και την Αθήνα ως έναν σημαντικό διεθνή προορισμό.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter