Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πλακιωτάκης: Το Λ.Σ. για άλλη μια φορά απέδειξε όχι μόνο το επίπεδο των ικανοτήτων του, αλλά και το ότι αντιλαμβάνεται ως προτεραιότητα στην αποστολή του για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής

0Πλακ753

Αναφορικά με την ολοκλήρωση της γιγαντιαίας επιχείρησης διάσωσης ακυβέρνητου σκάφους με εκατοντάδες μετανάστες, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε τα εξής :

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μας για την επιτυχή ολοκλήρωση της μεγαλύτερης επιχείρησης διάσωσης των τελευταίων ετών στη Μεσόγειο και τη σωτηρία εκατοντάδων συνανθρώπων μας.

Το Λιμενικό Σώμα για άλλη μια φορά απέδειξε όχι μόνο το επίπεδο των ικανοτήτων του, αλλά και το ότι αντιλαμβάνεται ως προτεραιότητα στην αποστολή του για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής.

Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που σχεδίασαν και έφεραν σε πέρας την επιχείρηση διάσωσης, κάτω μάλιστα από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και να διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να προστατεύει αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα μας, που είναι και θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας και εξαρθρώνοντας τα δίκτυα θανάτου των αδίστακτων διακινητών».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter