Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ασφαλιστικές καλύψεις για τον «επισιτιστικό διάδρομο» στη Μ. Θάλασσα

0Dry bulk

Η ναυτασφαλιστική εταιρία Miller με έδρα το Λονδίνο παρουσίασε μια νέα προσφορά ασφαλιστικής κάλυψης για τις εξαγωγές ουκρανικών σιτηρών στη Μαύρη Θάλασσα. Αφού η Ρωσία εγκατέλειψε τη συμφωνία για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας τον Ιούλιο, η Ουκρανία δημιούργησε μια προσωρινή ναυτιλιακή διαδρομή για να επαναλάβει τις αποστολές σιτηρών στα λιμάνια της Οδησσού, του Τσορνομόρσκ και του Πιβντένι στη Μαύρη Θάλασσα. Ο Miller ανακοίνωσε ότι η νέα ασφαλιστική κάλυψη της Μαύρης Θάλασσας προσφέρεται σε συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές. Η εταιρεία έχει επίσης συνεργαστεί με την εταιρεία ναυτιλιακής τεχνολογίας Clearwater Dynamics για να προσφέρει προηγμένη τεχνολογία συνεχούς παρακολούθησης πλοίων.
Από τότε που ξεκίνησε ο προσωρινός ναυτιλιακός διάδρομος, η Ουκρανία διαπραγματεύεται με παγκόσμιους ναυτιλιακούς ασφαλιστές για να προσφέρει κάλυψη για πλοία σιτηρών που χρησιμοποιούν τη διαδρομή. Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος της Beazley Insurance, Andrian Cox, δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία του προσφέρει επίσης κάλυψη για πλοία που χρησιμοποιούν το προσωρινό κανάλι ναυτιλίας.
Η Lloyd's του Λονδίνου βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με τον ΟΗΕ για την παροχή ασφαλιστικής κάλυψης για τα πλοία που χρησιμοποιούν τον νέο διάδρομο της Μαύρης Θάλασσας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter