Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Maersk δώρισε εμπορευματοκιβώτια για προσωρινή στέγαση των σεισμόπληκτων

0MaerskLine

Χίλια εμπορευματοκιβώτια διαμορφωμένα εσωτερικά για την στέγαση σεισμοπλήκτων δώρισε η MAERSK στην Τουρκία ύστερα από συνεννόηση με την Κρατική Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD). Σύμφωνα με πληροφορίες η MAERSK προσανατολίζεται να δωρίσει και άλλα τέτοια διαμορφωμένα εμπορευματοκιβώτια.

Βοηθούν οι ναυτιλιακές

Στο μεταξύ η ZIM, μέσω του γραφείου αντιπροσωπείας της στη Σμύρνη, δώρισε και έστειλε εμπορευματοκιβώτια φορτωμένα με ανθρωπιστική βοήθεια και εξοπλισμό, ως πρώτη φάση σε μια προσπάθεια βοήθειας για τα θύματα του σεισμού. Τα εμπορευματοκιβώτια έχουν ήδη φτάσει στις πληγείσες περιοχές και περιέχουν, μεταξύ άλλων βασικών αγαθών, παιδικές τροφές και άλλες μερίδες έκτακτης ανάγκης, όπως ανέφερε η εταιρεία.
NYK και K Line, δώρισαν πάνω από 13 εκατομμύρια γιεν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν τα θύματα του σεισμού. Η τελευταία που συμμετέχει στην πρωτοβουλία είναι η Mitsui O.S.K. Lines, η οποία δώρισε 5 εκατομμύρια γιεν στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό και 38.000 δολάρια ΗΠΑ στην Τουρκική Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) για την παροχή έκτακτης βοήθειας στα θύματα του σεισμού. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι ζημιές δεν περιορίζονται στην Τουρκία αλλά επεκτείνονται και στη βόρεια Συρία, η MOL ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει επίσης στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό σημαντικό ποσό, ώστε να μπορεί να φτάσει βοήθεια σε ανθρώπους σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter